Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

αντε γαμησου ΣΩΤΗ!!! (Πολύεδρο Σαββατο 1 η ωρα)

Η Σώτη καλοπερνά… με ήλιο, κρασί και θάλασσα· χαβιάρι, σαμπάνια, παρουσιάσεις βιβλίων.

Η Σώτη Τριανταφύλλου βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα, γράφει και παρουσιάζει βιβλία, γιατί πρέπει να το παίξει «προοδευτική διανοούμενη». Φαίνεται ότι καλοπερνά με τις επιδοτήσεις και την προβολή που της γίνεται από τα εκδοτικά διαπλεκόμενα συγκροτήματα τύπου Λαμπράκη-Ψυχάρη-Μπόμπολα κτλ. Οι λακέδες της Τρόικας, υπερασπιστές του Μνημονίου, έχουν φλομώσει από χρήμα για να βρίζουν τον ελληνικό λαό και να υμνούν τους τοκογλύφους εγκληματίες δανειστές. Για όλους αυτούς τους λακέδες ο «ευρωπαϊκός πολιτισμός» είναι οι αγορές, η siemens, το χρηματιστήριο, το ΕΣΠΑ και οι ΜΚΟ, μα πάνω απ’ όλα η «Δανία του Νότου» των εργολαβιών του Σημίτη και των «εκσυγχρονιστών»!

Οι τσανακογλύφτες του Μνημονίου όπως η Σώτη Τριανταφύλλου και οι διοργανωτές των εκδηλώσεών της, πίσω από τις μάσκες της «προοδευτικότητας» και του «πολιτισμού», κρύβουν το νεοφιλελεύθερο φασισμό τους. Είναι σύγχρονοι φασίστες και ρατσιστές όσοι στιγματίζουν λαούς, όπως σήμερα τον ελληνικό λαό, και όσοι με απόλυτο τρόπο υπερασπίζουν απόψεις του τύπου «δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά». Τον σημερινό ολοκληρωτισμό του «κράτους εκτάκτου ανάγκης» έχουν αναλάβει να υπερασπίσουν κατασκευασμένοι «διανοούμενοι» και επιδοτούμενοι συγγραφείς τύπου Τατσόπουλου – Διβάνη και Σώτης Τριανταφύλλου.

Η παρουσίαση βιβλίου της Σώτης Τριανταφύλλου στο βιβλιοπωλείο «Πολύεδρο» της Πάτρας (7/12/2013) αποτελεί μια πολιτική εκδήλωση υπεράσπισης της Τρόικας, του Μνημονίου και των συνθηκών πολέμου που έχουν επιβληθεί στον ελληνικό λαό και όχι μόνο. Στις πολιτικές αυτές εκδηλώσεις γίνεται προσπάθεια να μεταφερθούν οι ευθύνες στους λαούς για τα προβλήματα και την μιζέρια που βιώνουν. Ταυτόχρονα όταν λαϊκά στρώματα αναλαμβάνουν δράσεις και κινητοποιούνται ενάντια στις κυρίαρχες πολιτικές οι «διανοούμενοι» γκεμπελίσκοι του πολιτικού συστήματος της Τρόικας και του Μνημονίου κινδυνολογούν περί επικείμενης καταστροφής.


Ο σκοταδισμός τους φτάνει στο τέλος του. Η κατάρρευσή τους έρχεται με πάταγο και τόσο γρήγορα που οι τελευταίοι ευελπιστούμε δεν θα προλάβουν να κλείσουν την πόρτα. Μέχρι τότε η αποκάλυψή τους σε δημόσιους χώρους και σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο είναι αναγκαία για να απομονωθούν περισσότερο από όσο είναι απομονωμένοι. Ο χλευασμός, το φτύσιμο και τα ληγμένα γιαουρτάκια «δεν αξίζουν» στην Σώτη Τριανταφύλλου αλλά στους καθωσπρέπει διοργανωτές τέτοιου είδους καθεστωτικών εκδηλώσεων. Οι νοικοκυραίοι αυτοί χοντρέμποροι ψευτοκουλτούρας, του δήθεν και της αρπαχτής, πρέπει να αντιμετωπιστούν όπως τους αξίζει. Οι προτομές της φάτσας τους, που έχουν συνήθως στα βιβλιοπωλεία τους, χρήσιμο θα ήταν να τους έρθει στο κεφάλι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger