Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Η πολιτιστική φτώχεια του Δήμου μας (karlanews.)

itavros_featured Δεν αντέχω άλλο να παρακολουθώ αυτή τη Δημοτική αρχή. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω συνεχώς να γίνονται διακρίσεις. Όποια πέτρα και αν σηκώσω, όπου και αν κοιτάξω βλέπω μία δημοτική αρχή να έχει χωρίσει τον δήμο στα δύο, στους δικούς της και στους μη δικούς της. Και αυτές οι διακρίσεις δημιουργούν προβλήματα σε δημότες, στον απλό κόσμο, η φωνή του οποίου ακούγεται μία φορά κάθε 4 χρόνια, μέσω των δημοτικών εκλογών και κάθε μέρα μέσω του karlanews.

Ένα μέλος μας του blog μας έστειλε τις φωτογραφίες που αναρτούμε σε αυτό το άρθρο και ένα κείμενο διαμαρτηρίας. Και τι βλέπουμε σε αυτές; Δεν βλέπουμε αδιαφορία, δεν βλέπουμε ωχαδερφισμό. Βλέπουμε εσκεμμένη διάκριση κατά ενός χωριού που, σύμφωνα με τις πράξεις της δημοτική μας αρχή, είναι β” διαλογής.
Που γίνονται τα μαθήματα των χορευτικών τμημάτων του πολιτιστικού συλλόγου Καναλιών κα δήμαρχε;
Που;  Ξέρετε;  Μα και βέβαια ξέρετε, αφού εσείς αποφασίσατε να τους κλείσετε την πόρτα.
Γιατί;
Τι απάντηση θα δώσετε, τι απάντηση μπορείτε να δώσετε γι αυτό σας το κατρακύλισμα;
Καμία δεν έχετε.
Είναι ντροπή να γίνονται αυτά το 2013. Ακόμα περιμένουν οι Καναλιώτες για να τους παραχωρήσετε αίθουσα από το παλιό γυμνάσιο Καναλιών.
Στη τελική, εσείς τους το τάξατε.
Ή μήπως το ξεχάσατε;
Και αν το ξεχάσατε, εμείς είμαστε εδώ για να σας το θυμίσουμε. Αλήθεια ο αντίστοιχος πολιτιστικός σύλλογος Βελεστίνου σε ποια πλατεία κάνει τα μαθήματα χορού;
Για βγείτε από τη ζεστασιά του γραφείου σας και πηγαίνετε το βράδυ στα Κανάλια (να έρθουμε και μεις) και πείτε μας εάν θα αντέχατε έξω στο κρύο να χορέψετε έστω και ένα χορό.
Αλλά βέβαια εσείς είστε η κα Δήμαρχος και όλα αυτά είναι κακοήθειες από κάποιους ανώνυμους εντεταλμένους συκοφάντες, όπως μας έχετε χαρακτηρίσει κατά καιρούς. Όμως οι φωτογραφίες και οι καταγγελίες του μέλους μας, του χωριού Κανάλια, δεν είναι συκοφαντίες.
Είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.
Φίλοι μας από τα Κανάλια… Σας προτείνουμε να γίνει το επόμενο μάθημα χορού, του Πολιτιστικού σας Συλλόγου, έξω από το δημαρχείο. Μόνο με αυτή τη διαμαρτυρία και με τη δική μας φωνή θα ταρακουνήσουμε την δημοτική αρχή και θα αφυπνίσουμε την αντιπολίτευση.
Επιτέλους τώρα – όχι αύριο ανοίξτε την αίθουσα του παλιού γυμνασίου για τον σύλλογο.
Εκτός κι αν η έννοια «Πολιτισμός» σας είναι άγνωστη.
Να και οι αποδείξεις…
Τα παιδιά του Ήταυρου χορεύουν στον δρόμο …






Και η μικροφωνική στο πεζοδρόμιο …





:http://www.karlanews.com/?p=29103&lang=en

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger