Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση των Νέων ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας



Eδώ και δύο χρόνια, οι κάτοικοι της Χαλκιδικής δίνουν έναν δίκαιο αγώνα για την υπεράσπιση του τόπου τους και της ίδιας της ζωής τους. Οι χιλιάδες κάτοικοι των χωριών της περιοχής που δίνουν τον αγώνα αυτό έχουν απέναντι τους την κρατική καταστολή με συλλήψεις αγωνιστών και την τρομοκρατία της Ελληνικός Χρυσός. Παράλληλα, βρίσκονται στο στόχαστρο των θιασωτών της «ανάπτυξης», οι οποίοι σε συνεργασία με τα κυρίαρχα ΜΜΕ συκοφαντούν και ταυτίζουν το κίνημα με πρακτικές τυφλής βίας και τις εγκληματικές δράσεις των φασιστών της Χρυσής Αυγής στα
πλαίσια της θεωρίας των «δύο άκρων». Ο αγώνας στις Σκουριές δεν είναι το μοναδικό κίνημα το οποίο δέχεται αυτή την επίθεση. Το αυταρχικό λουκέτο στη καγκελόπορτα του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ εν μια νυκτί, ύστερα από επέμβαση με χημικά ενάντια σε αλληλέγγυους και εργαζομένους είναι επίσης κομμάτι του σχεδίου της συγκυβέρνησης για μηδενική ανοχή σε όποιον σηκώνει κεφάλι και διεκδικεί τα αυτονόητα.
Στις 9 Νοέμβρη, στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην «Παγκόσμια ημέρα δράσης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική». Με πορείες, εκδηλώσεις, δρώμενα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας διαδηλώνουμε για ένα καλύτερο μέλλον που μας αξίζει. Ας γίνει η 9 Νοέμβρη η μέρα που θα δείξουμε με κάθε τρόπο ότι δεν θα μείνουμε θεατές στα καταστροφικά σχεδία τους, μπροστά στης φύσης τη λεηλασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger