Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Οκτώ επικουρικοί γιατροί στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας Κέντρο Υγείας Σκοπέλου -1 Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής

Στην προκήρυξη οκτώ θέσεων επικουρικών γιατρών (έξι για το Νοσοκομείο Βόλου, ένας στο Κ.Υ. Βελεστίνου και ένας στο Κ.Υ. Σκοπέλου) για το Νομό Μαγνησίας, προχωρά το υπουργείο Υγείας, όπως ανακοινώθηκε από το πολιτικό γραφείο της Ζέττας Μακρή, μετά από συντονισμένες ενέργειας, του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη και της ιδίας. Σε ανακοίνωσή της η κ Μακρή κάνει λόγο για αλλαγή σελίδας στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς ήδη η ενίσχυση είναι σημαντική, ενώ εντός του μήνα αναμένεται η προκήρυξη και άλλων επικουρικών γιατρών.

Όπως ανακοίνωσε η υφυπουργός Υγείας, οι θέσεις επικουρικών γιατρών που προκηρύσσονται είναι:

Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

-1 Ακτινοδιαγνωστικής
-1 Γαστρεντερολογίας
-1 Μαιευτικής-Γυναικολογίας
-1 Νευρολογίας
-1 Νευροχειρουργικής
-1 Παθολογίας (Μονάδα Χημειοθεραπείας)

Κέντρο Υγείας Βελεστίνου
-1 Παιδιατρικής

Κέντρο Υγείας Σκοπέλου
-1 Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής

«Με την προκήρυξη αυτών των οχτώ θέσεων επικουρικών ιατρών, σε συνδυασμό με τις 21 θέσεις επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων ( ορισμένες εκ των οποίων έχουν ήδη καλυφθεί, ενώ για τις υπόλοιπες έχει γίνει η προκήρυξη και αναμένεται η υλοποίηση), την προκήρυξη δέκα έξι νέων θέσεων αγροτικών ιατρών ( 4-9-2013), αλλά και την τοποθέτηση της νέας Διοίκησης στο Νοσοκομείο Βόλου, θεωρούμε ότι γυρίζουμε σελίδα στο χώρο της υγείας στο νομό Μαγνησίας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ζέττα Μακρή.

Η υφυπουργός αναφέρει ότι με στόχο και όραμα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας για τους πολίτες της Μαγνησίας και έχοντας προτεραιότητα τον ασθενή και τις ανάγκες του, η στελέχωση του Νοσοκομείου Βόλου και των δύο Κέντρων Υγείας θα βοηθήσει στην κάλυψη των πολλών ελλείψεων και κενών που είχαν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια.

Ακόμη τονίζει ότι εντός του μηνός αναμένεται η προκήρυξη και άλλων θέσεων επικουρικών ιατρών.

«Αξιοποιώντας, επίσης, το σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει το Νοσοκομείο, επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό, στοχεύουμε στην εύρυθμη λειτουργία του. Εκατόν δέκα χρόνια μετά τα πρώτα εγκαίνια (1903) του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου, πιστεύουμε ότι με την συμβολή όλων μας μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός και να αποκτήσει έτσι την αρχική του αίγλη, καθιστώντας το αντάξιο των απαιτήσεων και των προσδοκιών των πολιτών της Μαγνησίας», καταλήγει η ανακοίνωση της υφυπουργού Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger