Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Δείτε τη Madonna ξεβράκωτη (φαίνεται το μνείτς) και άσημη στα 18 της

Φωτογραφίες από το 1977

Σε δημοπρασία φωτογραφίες από την εποχή που η Madonna Louise Ciccone ήταν σπουδάστρια χορού στο University of Michigan και πόζαρε γυμνή στο φωτογράφο Herman Kulkens για 10 δολάρια την ώρα

Σε δημοπρασία, που θα γίνει στις 9 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα Guccionecollection.com, βγαίνουν άγνωστες φωτογραφίες της Madonna, στις οποίες η 18χρονη τότε σταρ, η οποία εργαζόταν ως μοντέλο, φωτογραφίζεται εντελώς γυμνή.



Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί το 1977 όταν η Madonna Louise Ciccone ήταν σπουδάστρια χορού στο University of Michigan και πόζαρε γυμνή στο φωτογράφο Herman Kulkens για 10 δολάρια την ώρα. Δέκα χρόνια περίπου μετά, η Madonna ήταν μια ανερχόμενη σταρ με γνωστές επιτυχίες όπως «Like a Virgin», «Holiday» και Into the Groove» και τα περιοδικά «Playboy» και «Penthouse» θα μπλέκονταν σε μια απίστευτη διαμάχη για το ποιο θα τις δημοσιεύσει.



Τελικά και τα δυο αυτά περιοδικά κατάφεραν και δημοσίευσαν τις επίμαχες φωτογραφίες. Η τραγουδίστρια πόζαρε στον Herman Kulke γυμνή τη διετία 1978 μέχρι 1980.


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger