Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Πιάστηκαν στη Σκιάθο με πλαστά διαβατήρια

Πιάστηκαν στη Σκιάθο με πλαστά διαβατήριαΣυνελήφθησαν το μεσημέρι στον Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Σκιάθου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, πέντε αλλοδαποί και συγκεκριμένα δύο υπήκοοι Νιγηρίας ηλικίας 27 και 28 ετών και τρεις υπήκοοι Συρίας, ηλικίας από 20, 22 και 23 ετών, για πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Οι πέντε συλληφθέντες, επιχείρησαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα με προορισμό τη Βιέννη, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου μία πλαστή άδεια παραμονής και τέσσερις πλαστές ταυτότητες, από τις οποίες, οι τρεις ήταν ιταλικών και η μια γαλλικών Αρχών. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, εντοπίσθηκε στο χώρο του αεροδρομίου και συνελήφθη ακόμη ένας 33χρονος, υπήκοος Σουδάν, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, συνόδευσε τους παραπάνω αλλοδαπούς από την Αθήνα έως τον Κρατικό Αερολιμένα Σκιάθου, διευκολύνοντας με αυτόν τον τρόπο την παράνομη έξοδο τους από τη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger