Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Παρά τρίχα!

Aν ο ανακριτής και ο εισαγγελέας είχαν αποφασίσει τη μη προφυλάκιση του Μιχαλολιάκου, ο Σα(χλα)μαράς θα βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση, γιατί βιάστηκε να δηλώσει στις ΗΠΑ ότι η ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι στη φυλακή. Μετά λοιπόν τη μη προφυλάκιση των τριών πρωτοπαλίκαρων του Φύρερ, αν το ίδιο γινόταν και με τον Μιχαλολιάκο, ο Σα(χλα)μαράς αφού είναι ακόμα στην Αμερική, θα έψαχνε τον παλιό συνέταιρό του στην πιτσαρία για να του δώσει δουλειά.
Το γεγονός ότι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θεώρησαν ότι...
δεν είχαν επαρκή στοιχεία για να προφυλακίσουν τους Κασιδιάρη, Παναγιώταρο και Μίχο, σημαίνει ότι η έρευνα που έκαναν η αστυνομία (άντε) και η αντιτρομοκρατική δεν ήταν αποτελεσματική, άφησε κενά. Και μόνο να σκεφτεί κανείς τις καταγγελίες για τα αναρίθμητα εγκλήματα που έχει κάνει η Χ.Α. και τη θέση που κατείχαν και οι τρεις στο κόμμα, απορεί και για την έρευνα και για τη μη προφυλάκισή τους.
Παρά τρίχα τη γλίτωσε λοιπόν ο Σα(χλα)μαράς να επιστρέψει στο επάγγελμα που του έδωσε, όπως ο ίδιος είπε, την εμπειρία ώστε να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Στο κάτω-κάτω πίτσες έφτιαχνε, δεν μάζευε φυστίκια.
Από swell, μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger