Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ίσως και … χιόνια την ερχόμενη Δευτέρα!

Καλός ο καιρός το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης»
Ακόμη και… χιόνια προβλέπεται να πέσουν από την ερχόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλία σύμφωνα με τον «ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης».

Πιο συγκεκριμένα, τα πρώτα χιόνια θα πέσουν στις κορυφές των ορεινών όγκων τη Δευτέρα.

Για σήμερα Σάββατο ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08…23 οC.


Την Κυριακή ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10…23 οC.

Τη Δευτέρα αναμένονται συννεφιές και πιθανό να σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι με τάση ενίσχυσης, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08…20 οC. Στους ορεινούς όγκους με μαγάλο υψόμετρο, ίσως πέσουν και τα πρώτα χιόνια…

Οι ενδείξεις για την Τρίτη σε επίπεδο Θεσσαλίας, αναμένονται αραιές συννεφιές, πυκνότερες στα δυτικά, όπου πιθανό να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο (19-21 0C).

Την Τετάρτη αναμένονται αραιές συννεφιές, οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία σε άνοδο (η ανώτερη 20-22 0C).
 http://www.magnesianews.gr/News/?EntityID=392755cb-9934-4327-88c9-91afb4d1d667

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger