Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ηρωικός Βαγγέλης Γκούμας του Star δέχθηκε ροχάλα, φραπέ και πλαστική σακούλα στο πρόσωπο

ΠΑΝΟΠΛΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
Συντονιστικό ρόλο αναλαμβάνει πλέον στη Χρυσή Αυγή η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.
Ωστόσο, φαίνεται ότι η ψυχραιμία δεν θα είναι από τα χαρακτηριστικά της, όπως θα δείτε και από το βίντεο στο οποίο πραγματοποιεί χυδαία, απρόκλητο και πρωτοφανή επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του STAR και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα.
Ο δημοσιογράφος του STAR προσεγγίζει την κα Ζαρούλια για να πάρει μια δήλωση όταν την βλέπει να βγαίνει από την οικία της. Μάλιστα, κρατά σκοπίμως απόσταση από την ίδια για να μην ενοχλήσει. Ωστόσο, η κα Ζαρούλια απαντά στην ερώτηση… πετώντας τον καφέ της στον δημοσιογράφο του STAR!
Η συνέχεια είναι ακόμη πιο χυδαία: Ο Βαγγέλης Γκούμας επαναλαμβάνει την ερώτηση εάν έχει κάτι να σχολιάσει για τη σύλληψη του συζύγου της, με την κα Ζαρούλια να πηγαίνει προς το μέρος του, όχι για να δηλώσει κάτι αλλά για...

να τον φτύσει! Καλά διαβάσατε! Αυτή είναι η εικόνα βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου!
Καφές, φτύσιμο… τι άλλο μένει; Τα σκουπίδια που είχε μαζί της για να πετάξει. Τα πέταξε αλλά στο κεφάλι του Βαγγέλη Γκούμα, χωρίς να την ενδιαφέρει αν προκληθεί τραυματισμός από αιχμηρά ή βαριά αντικείμενα. Προφανώς, θεωρεί ότι μπορεί ελεύθερα να το κάνει άμα θέλει και γιατί... έτσι θέλει. Υπάρχει και η βουλευτική ασυλία, όχι που θα σκάσουμε..
Από το kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger