Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Πόλεμος Μπαλασόπουλου – «Συνδικάτου ΟΤΑ» για τη… γραβάτα του Θέμη

Επίθεση στο «Συνδικάτο ΟΤΑ» , εξαπέλυσε η ΠΟΕ –ΟΤΑ με αφορμή αφίσα που κυκλοφόρησε με τη φωτογραφία του υπουργού Εσωτερικών  Γιάννη Μιχελάκη και του Προέδρου της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. Θέμη Μπαλασόπουλου την οποία σχολιάζει με τον τίτλο: «Ή με τους εργάτες – Ή με τις γραβάτες».  Μάλιστα, στην αφίσα  το «Συνδικάτο ΟΤΑ» στηλιτεύει το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ συμφώνησε με τον υπουργό Εσωτερικών στην αξιολόγηση και την κινητικότητα: «Συμφώνησαν στην  αξιολόγηση!!! Συμφώνησαν στην κινητικότητα!!! Για να κρύωουν τη συμπόρευσή τους με την αντιλαϊκή πολιτική κάνουν επίθεση στο Συνδικάτο».

Η ΠΟΕ –ΟΤΑ κάνει λόγο για ξεπεσμό και αθλιότητα του «ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ Ο.Τ.Α.», τονίζοντας ότι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα στενά πλαίσια των μικροκομματικών συμφερόντων τους, βάσει των οποίων κινούνται, αναπτύσσοντας σενάρια συνομωσίας και προβαίνοντας σε συκοφαντίες σε βάρος της Ομοσπονδίας γιατί απλά είναι ανίκανοι να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των εργαζομένων.
Πάντως, η ΠΟΕ-ΟΤΑ στην ανακοίνωσή της δεν διαψέυδει τη συμφωνία της με την αξιολόγηση των δομών και του προσωπικού και την κινητικότητα, τονίζοντας ότι δεν συμφωνεί αυτή να γίνει  «με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Υπουργείου Εσωτερικών».
Η αφίσα του «Συνιδκάτου ΟΤΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου