Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΚΕΜΠΕΣ: Η ΟΛΜΕ δεν θα έπρεπε να υπάρχει

Πάγκαλος: Η ΟΛΜΕ δεν θα έπρεπε να υπάρχειΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΟΙΝΗ ΚΑΘΟΔΟ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


Τερατώδη χαρακτήρισε την ανοικτή επιστολή της ΟΛΜΕ ο Θόδωρος Σκεμπές  σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις υποστηρίζοντας ότι «μόνο γι' αυτόν το λόγο, θα έπρεπε να πάψει να υπάρχει η ομοσπονδία».

Μιλώντας στο Βήμα Fm ο Θόδωρος Πάγκαλος εξαπέλυσε κεραυνούς κατά της συνδικαλιστικής ηγεσίας των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης:
«Αυτοί που υπερασπίζονται τη δημόσια παιδεία, υπερασπίζονται τα φροντιστήριά τους. Και τώρα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά στους δρόμους» ανέφερε.

«Η επιστολή της ΟΛΜΕ λέει «βγείτε και πολεμήστε την κυβέρνηση, ή εμείς ή αυτοί». Κατά της εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας! Ποιοι; Η Ρόζα, ο Τσίπρας και οι άλλοι. Ο Μπίστης, ο Φίλης – ξέρω κι εγώ πώς τους λένε αυτούς τους τυχάρπαστους που λένε «ή εμείς ή αυτοί» στον κόσμο και στα παιδιά λένε να βγουν στους δρόμους και να κάνουν εξέγερση», πρόσθεσε.
Για τη μη συμμετοχή του στο συνέδριο
«Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στους λόγους που δεν προσήλθε στο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ.
«Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το 10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο Βενιζέλος», τόνισε.
Ας με διαγράψουν να ησυχάσω
«Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι», πρόσθσε ακόμη ο Θ. Πάγκαλος που αναφέρθηκε ακόμη σε μία πιθανή συνεργασία ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. στις ευρωεκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στις ευρωεκλογές, που δεν είναι εθνικές εκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σ' αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. μαζί».
Στα πρόθυρα εμφυλίου
«Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου