Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Τι λέει η Αλβανίδα οικιακή βοηθός για τον Ασλάνη

Τι λέει η Αλβανίδα οικιακή βοηθός για τον Ασλάνη
Τι λέει η Αλβανίδα οικιακή βοηθός για τον Ασλάνη
H Αλβανίδα οικιακή βοηθός του Μιχάλη Ασλάνη, Βέρα, ξεσπά στην εφημερίδα "Espresso" λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η οικογένειά μας είναι καθαρή. Η Τζούλια ήταν το πιο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή του Μιχάλη. Το κορίτσι μου σπουδάζει στην Κρήτη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τώρα το καλοκαίρι έβγαζε το χαρτζιλίκι της εργαζόμενη σε ένα μαγαζί με τουριστικά στη Μύκονο. Πώς είναι δυνατόν να τον έκλεβε στην Αθήνα;".



Η μητερά της Τζούλιας με αυτόν τον τρόπο σπεύδει να δώσει διευκρινίσεις καθώς τις τελευταίες μέρες έχει ακουστεί ότι μια Αλβανή γυναίκα ήταν εκείνη που συντέλεσε στην οικονομική καταστροφή του σχεδιαστή. Τα τελευταία είκοσι χρόνια η πνευματική κόρη του σχεδιαστή, Τζούλια, ζει μαζί με τους γονείς της στη βίλα του σχεδιαστή στην περιοχή Κανάλια της Μυκόνου.
"Όλη μέρα κλαίω. Δεν μπορώ να ζω χωρίς τον Μιχάλη. Είχα και αδελφό, αλλά ο Μιχάλης ήταν πάνω από αυτόν. Για μένα ήταν όλη μου η ζωή. Η Τζούλια είναι σε άθλια κατάσταση, δεν μπορεί να κοιμηθεί, να δει φωτογραφίες του. Αν συνεχίσω να είμαι σ΄ αυτήν την κατάσταση, δεν θα μπορέσω να ζήσω" λέει η οικιακή βοηθός του Μιχάλη Ασλάνη.
"Αυτό το καλοκαίρι ήταν δύσκολο για εμάς. Δεν ήταν καλά στην υγεία του και θα μας έλεγε ΄θα έρθω, θα έρθω', δεν το έκανε όμως, υποσχόμενος να μας επισκεφτεί τον Σεπτέμβριο. ΄Θα έρθω να σας δω, γιατί εσύ και η Τζούλια είστε οι αγαπημένες μου' μας έλεγε" περιγράφει η Βέρα και τονίζει: "Το σπίτι στην Μύκονο είναι του Μιχάλη. Εμείς απλά δουλεύουμε εδώ".
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger