Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Μεταμεσονυχτιες εξελιξεις ή οι φασίστες χεσμένοι

Οι εξελίξεις τρέχουν και οι φασίστες χέζονται!
Κάποιες νέες εξελίξεις:
α) Τα στοιχεία που έχει μαζέψει η αστυνομία και ο εισαγγελέας για τον δολοφόνο ναζιστη χρυσαυγίτη εμπλέκουν και τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης και οι φασίστες τρέχουν να το μαζέψουν. Βρέθηκαν προκυρήξεις, μαχαίρια, όπλα και έγγραφα που καίνει.

β) Αύριο ο γουρουνόφυρερ της Χρυσαυγούλας είχε αναγγείλει ομιλία του στη Νίκαια και μεταμεσονύχτια αποσύραν την είδηση και από το κεντρικό τους κωλοsite και από το κωλοblog της το νικαιας. To clue της υπόθεσης είναι ότι έγινε μετά από την επιθετική δήλωση των σωματείων του Πειραιά που τα περισσότερα (να και όχι όλα) είναι στο ΠΑΜΕ, οτι θα ότι θα κόψει το χέρι των φασιστών και κάλεσμα σε συγκέντρωση λίγα μέτρα από τα κωλογραφεία τους στην Νίκαια για αύριο Πέμπτη:

Η Δήλωση: Το εργατικό κίνημα θα κόψει το χέρι των φασιστοειδών της Χρυσής Αυγής, που είναι το τσιράκι των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Οι εργάτες, οι εργάτριες, ο λαός να διώξουν τους φασίστες από όλες τις γειτονιές. Η συγκέντρωση των συνδικάτων και των μαζικών φορέων του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 19 Σεπτέμβρη στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Δαβάκη στο Περιβολάκι της Νίκαιας. ΕΞΩ οι φασίστες από τον Πειραιά και από κάθε λαϊκή γειτονιά.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=KNtw6jINjVo

Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά. Να σβήσουν από προσώπου γης.

γ) Hint: Στο FB ακόμα και τώρα υπάρχει το κάλεσμα των χρυσαυγουλων για αυριο στην ΤΟ Νίκαιας.......

δ) Ευρέθη το προφίλ του δολοφόνου: www.facebook.com/profile.php?id=100000977512414 στο οποίο υπάρχουν φωτογραφίες του με όπλα ΚΑΙ άλλη ΚΑΙ με τον ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗ καθώς και παραδοχή του ότι ΔΟΥΛΕΥΕΙ στον ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ (ειρωνία)....... θα ακολουθήσουν και νεώτερα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger