Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Την πρόκριση στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε με 2-1 στις Σέρρες του Εθνικού Γαζώρου

Νίκη με 2-1 επί του Γάζωρου και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου
Την πρόκριση στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε με 2-1 στις Σέρρες του Εθνικού Γαζώρου και πλέον θα βρει μπροστά της τον Πανθρακικό. Οι "κυανόλευκοι" επικράτησαν πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ μιας και ήταν σε όλη την διάρκεια του αγώνα καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας παρέταξε τη Νίκη Βόλου με σύστημα 4-2-3-1. Συγκεκριμένα, ο Αποστολίδης κάτω από τα δοκάρια, ο Σοϊλέδης στο αριστερό άκρο της άμυνας, στόπερ τους Γιώτα και Ρεπετσά και τον Ζουλιώτη στα δεξιά της οπισθοφυλακής. Αμυντικά χαφ τους Ακάσου και Σεϊμάν ενώ σε ρόλο δεκαριού έπαιξε ο Ισαάκ. Στις πτέρυγες από δεξιά ο Γέσιτς ενώ από αριστερά ο Μανουσάκης και μοναδικός προωθημένος ο Τζιώρας. Οι "κυανόλευκοι" είχαν από το ξεκίνημα την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ο Ακάσου είχε εξαιρετική απόδοση στο παιχνίδι και μάλιστα όταν αντικαταστάθηκε γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της Νίκης που βρέθηκαν στις Σέρρες. Να σημειωθεί πως ο τεχνικός των "κυανόλευκων", Παναγιώτης Τζαναβάρας, δεν είχε στη διάθεση του, τους Μπακάλη (τιμωρημένος λόγω καρτών), Ανιέτε και Γκότοβο που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την έκδοση των δελτίων τους.
Powered By Blogger