Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

«Καθάρισε» ο Μπεργκ, 1-0 τον ΟΦΗ

Με γκολ του Μπεργκ στο 65ο λεπτό ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του Super League. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες αφού για τον ΟΦΗ αποβλήθηκε στο 46’ ο Ζβασίγια, ενώ για τους «πράσινους» ο Ρισβάνης στο 84’.

Εκτός από τη νίκη ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να «κρατήσει» κάτι άλλο από το παιχνίδι, αφού παρουσιάστηκε για ακόμα ένα ματς κακός στο δημιουργικό κομμάτι.

Το ματς είχε ρυθμό στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. «Καθαρή» ευκαιρία δεν έκανε καμία ομάδα, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν πιο κινητικός, κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα και οι παίκτες του μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους η εικόνα του αγώνα άλλαξε εντελώς, λόγω της αποβολής του Ζβασίγια με κόκκινη κάρτα. Ο αμυντικός του ΟΦΗ τράβηξε από την φανέλα τον Μπεργκ, που επιχειρούσε να μπει κάθετα προς την εστία του Δασκαλάκη, κι αμέσως ο Δασκαλόπουλος τον έστειλε στα αποδυτήρια. Η πίεση των παικτών του Παναθηναϊκού αυξήθηκε, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να μπουν με αξιώσεις στην περιοχή των Κρητικών.

Στο 65΄, όμως, κατάφεραν να προηγηθούν με το Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός, που πήρε τη μπάλα από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ κι άλλαξε ωραία με τον Αμπεΐντ, με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής «έγραψε» το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ, παρά το γεγονός ότι και οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Ρισβάνη στο 84΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-0 (Nova 2)

Γκολ:
65' Μπεργκ

Κίτρινες κάρτες: Ρισβάνης, Ντίνας - Ζβασίγια

Κόκκινες κάρτες:
84' Ρισβάνης - 46' Ζβασίγια

Παναθηναϊκός:
Καπίνο, Νάνο, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης (73' Σίλντενφελντ), Λαγός, Πράνιτς (79' Μέντες), Ζέκα (60' Ντίνας), Αμπέιντ, Αντζαγκούν, Μπεργκ.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Βερόν (85' Λαμπρόπουλος), Τριποτσέρης, Κουτσιανικούλης (74' Κάλαϊτζιτς), Παπάζογλου, Εντουάρντο (54' Ζόρο), Ζβασίγια, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιαζές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger