Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Στέφενς: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί..."

Αισιόδοξος ο Χουμπ Στέφενς μετά την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ για τον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε...
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει στους ομίλους, βάσει των όσων λέει ο Χουμπ Στέφενς στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού:

"Καταρχήν είμαι πάντα πολύ χαρούμενος να περιμένω τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι ματς που δίνουν εμπειρίες σε μια ομάδα, που αυξάνουν τον πήχη του ανταγωνισμού. Βλέποντας την κλήρωση, νομίζω ότι ήταν καλό που αποφύγαμε μεγαθήρια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως η Τότεναμ ή η Βαλένθια.
Ωστόσο πρέπει να πω ότι η AZ δεν είναι καθόλου κακή ομάδα, το αντίθετο μάλιστα, ενώ προέρχεται από μια δυνατή ποδοσφαιρική σχολή. Επίσης ξέρω ότι και η Μακάμπι Χάιφα είναι καλή ομάδα, αλλά δεν ξέρω καθόλου την ομάδα από το Καζακστάν. Θα πρέπει να ξαναδω τα παιχνίδια εναντίον της Σέλτικ και να τη μελετήσω, πριν εκφράσω κάποια γνώμη.
Όμως οι αγώνες σε Καζακστάν και Ισραήλ θα είναι δύσκολοι αγώνες, όπως συμβαίνει παραδοσιακά σ΄αυτές τις χώρες, ενώ θέλει πολύ καλή οργάνωση και ο τρόπος που θα ταξιδέψουμε εκεί.
Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει στη φάση των ομίλων, όμως μην παρασυρθεί κανείς και πιστέψει ότι αυτό είναι αυτονόητο ή εύκολο. Θα χρειαστεί από εμάς ανάλογη προσπάθεια, όπως δείξαμε στα ματς με τη Μέταλιστ και τη Σάλκε και ελπίζω τα αποτελέσματα τώρα να είναι καλύτερα".
 "Να δείξουμε ποια ομάδα είμαστε..."
O Aλέξανδρος Τζιόλης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ. Συγκεκριμένα είπε στην NOVA:
"Είναι ένας πολύ καλός όμιλος. Πρέπει να δείξουμε ποια ομάδα είμαστε και όλα θα πάνε καλά. Οι αντίπαλοι είναι βατοί, αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα μελετήσουμε όλες τις ομάδες. Η Σαχτέρ Καραγκάντι είναι μία άγνωστη ομάδα, είδα μόνο μερικά στιγμιότυπα από το παιχνίδι με τη Σέλτικ και πρέπει να της δώσουμε βάση γιατί μέχρι το τελευταίο λεπτό πάλευε για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γιώργος Σαμαράς σίγουρα θα μας πει κάποια πράγματα γι' αυτήν στην Εθνική".
Συνεχίζοντας ανέφερε: "Το Γιουρόπα Λιγκ δίνει ευκαιρία σε ομάδες από πρωταθλήματα δεύτερης διαλογής να διακριθούν. Εμείς είμαστε μία ομάδα που χτίζεται, αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να μη δίνουμε σημασία σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι ελληνικές ομάδες συνήθως την υποτιμούν, καθώς καμία δεν την έχει κατακτήσει στο παρελθόν".
Για το πρόγραμμα τόνισε: "Δυστυχώς στο πρώτο παιχνίδι δεν θα έχουμε τον κόσμο μας και είδαμε με τη Σάλκε πόσο μεγάλο μειονέκτημα ήταν αυτό για τους παίκτες. Θα προτιμούσα να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι εντός με την Καραγκάντι, μία ομάδα μικρότερης δυναμικότητας".
Το πρόγραμμα
Όσον αφορά το πρόγραμμα των αγώνων του ΠΑΟΚ, στις 19 Σεπτεμβρίου θα υποδεχτεί στις 22.05 την Σαχτιόρ Καραγκάντι στην άδεια Τούμπα. Την 2ης αγωνιστική στις 3 Οκτωβρίου θα παίξει εκτός έδρας με την Αλκμααρ  στις 20.00 ενώ στις 24 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής, θα συγκρουστεί με την Μάκαμπι Χάιφα στην Τούμπα στις 20.00. Στις 7 Νοεμβρίου θα παίξει με τους Ισραηλινούς στις 22.05 εκτός έδρας, την πέμπτη αγωνιστική στις 28 Νοεμβρίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας την Σαχτιόρ και την έκτη αγωνιστική στις 22.05 θα υποδεχτεί την Αλκμααρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger