Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

"Πόλεμος" δίχως λόγο και αιτία στο νησί του Παπαδιαμάντη, ενόψει των εκλογών στην Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου

Ποιοί "πολεμούν", χωρίς να ξέρουν το γιατί, τον πρόεδρο Γιάννη Κουκουλάκη


Τον "πόλεμο" και μάλιστα χωρίς να γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι το γιατί, έχουν κηρύξει εναντίον του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Γιάννη Κουκουλάκη, συγκεκριμένα πρόσωπα στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Από την πλευρά του, ο ίδιος, εμφανίζεται 
καθησυχαστικός, θυμίζοντας την κατάσταση που επικρατούσε...

στον κλάδο, πριν την ανάληψη των καθηκόντων του, εποχές που "όποιος γούσταρε", όπως λένε χαρακτηριστικά στενοί του συνεργάτες, έκανε και μία δική του Ένωση Ξενοδόχων.

Κύριος εμπνευστής του πολέμου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog Voliotaki, είναι γόνος γνωστής οικογένειας του νησιού που ασχολείται με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, ο οποίος εμ δεν θέλει τον Κουκουλάκη για πρόεδρο, για τους δικούς του πάντα λόγους, τους οποίους όμως δεν εξηγεί σε όποιον τον ρωτάει, εμ δεν θέλει ο ίδιος να διεκδικήσει την προεδρία.

"Αν θέλει, ας μπει μπροστά ο ίδιος και θα τον στηρίξει ακόμα και ο Κουκουλάκης", συνεχίζουν στενοί συνεργάτες του προέδρου, οι οποίοι δεν μπορούν να αντιληφθούν τους λόγους.

Εμείς με την σειρά μας θα προτείναμε στον γόνο ξενοδόχο, αν έχει να προσάψει κάτι στον Γιάννη Κουκουλάκη να το κάνει σήμερα κιόλας, με ένα απλό e-mail στο Voliotaki, γιατί ίσως από την επόμενη εβδομάδα να είναι αργά.

Ειδάλλως τί να υποθέσουμε, ότι πρόκειται απλά για ναζάκια του γόνου ξενοδόχου; Γιατί αν είναι έτσι, θα πρέπει να αναλογισθεί ότι για να πάει το νησί μπροστά χρειάζεται κοινή γραμμή, κοινή στόχευση και εν τέλει κοινό όραμα. Και το όραμα δεν εφαρμόζεται ούτε με ναζάκια, ούτε με "εμπόλεμες ζώνες" σε καιρούς κρίσης, όπου οι ξενοδόχοι ούτε την συνδρομή τους δεν έχουν να πληρώσουν στην κατά τόπους Ένωση.


Εν αναμονή των ενστάσεων του γόνου ξενοδόχου ή της δήλωσης στήριξης στο πρόσωπο του Γιάννη Κουκουλάκη. Μέση λύση δεν υπάρχει...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger