Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Μια αγαπημένη ελληνική οικογένεια... Στουρνάρα

Ο Στουρνάρας, ο Παπαδήμος κι ο Σημίτης ήταν οι εμπνευστές της απάτης του χρηματιστηρίου και διάφορων άλλων τραπεζικών αλητειών, με σκοπό την αρπαγή της περιουσίας των πολιτών. Ήταν ακόμη ο σημερινός ΥΠΟΙΚ δίπλα στον Παπαντωνίου που διώκεται σήμερα για δεκάδες ατασθαλίες και καταχρήσεις δημοσίου χρήματος. Ακολούθησε δίπλα στον Παπακωνσταντίνου και βέβαια δίπλα στον... Παπαδήμο.
Ως καθαρόαιμος Πασόκος θα ήταν λίγο περίεργο να μην κάνει κάποια εξόφθαλμη λαμογιά. Η δε σύζυγος του που έλαβε αυτά τα χρήματα δουλεύει για την Ισραηλινή φαρμακευτική TEVA που έχει κατηγορηθεί παλιά για τα φάρμακα της ως υπεύθυνα πολλών θανάτων (η Σταυρούλα Στουρνάρα έβαλε στη ζωή μας τον όρο γενόσημο με τις διαφημίσεις της).
Αυτός ο άθλιος ηθικολογεί, απειλεί κι εξαθλιώνει κάθε μέρα χιλιάδες συμπολίτες μας και οδηγεί την Ελληνική κοινωνία εσκεμμένα στην καταστροφή. Αλλά δεν μπορείς να πεις ότι δεν στέκεται δίπλα στην οικογένεια του την ώρα που «σκοτώνει» τους υπόλοιπους? Ωραίος «άνθρωπος», αλλά σιγά μην είναι οι υπάλληλοι των τοκογλύφων… άνθρωποι.
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/08/blog-post_5881.html#more 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger