Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Τρόμος στη Σ....... από το ψάρι που δαγκώνει όρχεις!

Οι αρχές έχουν απευθύνει έκκληση στους άνδρες να είναι να μην κολυμπούν γυμνοί γιατί κινδυνεύουν από το ψάρι Πακού, το οποίο έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στους... όρχεις!

Συναγερμός έχει σημάνει στη Σουηδία όπου οι αρχές έχουν απευθύνει έκκληση στους άνδρες να μην κολυμπούν γυμνοί γιατί κινδυνεύουν από το ψάρι Πακού, το οποίο έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στους... όρχεις!

Πρόκειται για ένα είδος ψαριού του γλυκού νερού που «συγγενεύει» με το πιράνχας και ζει γενικά στους ποταμούς του Αμαζονίου.

Ωστόσο, αυτό ψάρι εντοπίστηκε πρόσφατα να κολυμπά στο Όρεσουντ της Σουηδίας.

Τα συγκεκριμένα ψάρια μπορούν να φτάσουν σε μήκος τα 90 εκατοστά και σε βάρος τα 25 κιλά, έχουν περίεργα και κοφτερά δόντια και τους αρέσει και η γεύση της ανθρώπινης σάρκας.



Το  Πακού ευθύνεται για τον θάνατο δύο ψαράδων στα νησιά στην Παπούα Νέα Γουινέα. Οι άτυχοι άνδρες πέθαναν από ακατάσχετη αιμορραγία όταν το εν λόγω ψάρι τους «έφαγε» τους όρχεις...

Αν και συνήθως τρέφονται με σαλιγκάρια, καρπούς και φύλλα,θεωρούνται επικίνδυνα και για τους ανθρώπους για αυτό και οι αρχές στη Σουηδία προειδοποιούν: «Να φοράτε τα μαγιό σας αν κάνετε μπάνιο αυτές τις ημέρες. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα Πακού εκεί έξω».

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger