Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΣΠΟΡΑΔΕΣ Γολγοθάς για ασθενή στη Σκιάθο

alt
Με συνταξιδιώτες τον γιό του και γιατρό του Κέντρου Υγείας Σκιάθου που τους συνόδευσε, με καθυστέρηση 6 ολόκληρων ωρών μετά το εγκεφαλικό που υπέστη λίγο μετά τις 8.00 το απόγευμα της Κυριακής, λίγα λεπτά μετά τις 2.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας έφτασε τελικώς στο Νοσοκομείο του Βόλου ένας 69χρονος από τη Σκιάθο.
Σύμφωνα με το e-volos.gr ο ηλικιωμένος άντρας μεταφέρθηκε από την Σκιάθο στο Βόλο, με το πλοίο της γραμμής καθώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος να ταξιδέψει προς το νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 9.00 αργά το απόγευμα της Κυριακής, οπότε ο 69χρονος συνταξιούχος μεταφέρθηκε με εγκεφαλικό επεισόδιο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο Βόλο.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ Μαγνησίας, το οποίο επιβεβαίωσε το πρόβλημα, ότι δηλαδή στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας της ηπειρωτικής Μαγνησίας, αυτό της Αργαλαστής, δεν υπάρχει διαθέσιμος οδηγός ασθενοφόρου.
Μόνη λύση πλέον η μεταφορά του ασθενούς με το αμέσως επόμενο πλοίο της γραμμής, δηλαδή το Ε/Γ-Ο/Γ "Πρωτεύς", το οποίο απέπλευσε από την Σκιάθο στις 11 το βράδυ, για να καταπλεύσει στο λιμάνι του Βόλου γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, απ' όπου ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου και νοσηλεύεται, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο περίμενε στο λιμάνι την έλευση του πλοίου.
Πηγή: e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger