Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΑΕΚ: Επειγόντως… ενίσχυση

Είναι πλέον σαφές ότι η ΑΕΚ θέλει πρώτα απ’ όλα ενίσχυση στην αμυντική γραμμή και εν συνεχεία στη γραμμή κρούσης.
Το φιλικό με την Νίκη Βόλου την Κυριακή (25/08) έφερε στην επιφάνεια τα προβλήματα που έχει ο «δικέφαλος». Ο τεχνικός της Ένωσης ΤραΪανός Δέλλας σκεπτικός και προβληματισμένος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, καλείται να δώσει άμεσα λύσεις. Αμυντικά, η ομάδα παρουσίαζε πολλά κενά και ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις. Επιθετικά, έλλειψη δημιουργίας, χωρίς πρωτοβουλία από τους παίκτες με την ΑΕΚ εγκλωβισμένη στον κακό της εαυτό.

Χρόνος για βελτίωση υπάρχει, η ενίσχυση είναι πλέον μονόδρομος και τα ονόματα που ακούγονται τον τελευταίο καιρό πολλά. Τσιρίλο, Κυργιάκος, Κάλα και Κολοβέτσιος είναι οι ως τώρα αμυντικοί που φλερτάρουν με τον «δικέφαλο», ενώ για την γραμμή κρούσης Πλατέλλας και Ντακόλ περιμένουν τις εξελίξεις. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι της Ένωσης εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις που θα δώσουν πραγματικά λύση στην Ένωση και δεν θα είναι απλά κινήσεις εντυπωσιασμού.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες μετά την επιστροφή τους από το Πήλιο πήραν διήμερο ρεπό από τον Δέλλα για να ξεκουραστούν και να «γεμίσουν τις μπαταρίες» τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger