Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Τα ψέμματα και οι αυταπάτες τελειώσαν Όλοι στις απεργίες και στις συγκεντρώσεις 23/8/2013 ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, 15.00, ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ, (3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48Β)


Με τη δημοσιοποίηση, χθες μέσω του Έθνους, των νοσοκομείων που κλείνουν και των ειδικοτήτων που απολύονται ότι αυταπάτη υπήρχε καταρρίπτεται. Εκτός από το ότι τελικά οι απολυόμενοι είναι σχεδόν 600 παραπάνω απ' ότι αρχικά ανακοινώθηκε (1835 αντί για 1250) δεν την γλυτώνουν ούτε εργαζόμενοι που έκαναν τις λεγόμενες διαπιστωτικές πράξεις, ούτε εργαζόμενοι που μετακινήθηκαν σε άλλα νοσοκομεία από αυτά που δούλευαν πριν, και για τους οποίους υποτίθεται ότι δημιουργήθηκαν οργανικές θέσεις στο νέο χώρο δουλειάς. Είναι δε τόσο κυνικοί οι κυβερνώντες και τα τσιράκια τους (διοικήσεις) στα νοσοκομεία, που στη προσπάθειά τους να αποτρέψουν αντιδράσεις έκρυβαν, ενώ το γνώριζαν, ποιοι φεύγουν, με αποτέλεσμα ακόμη και οι ελάχιστοι που θα μπορούσαν να εξαιρεθούν δεν προλάβαιναν, μιας και η ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων και των δικαιολογητικών έληξε χθες.
Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρα! Ο μόνος δρόμος είναι αυτός του ξεσηκωμού, των απεργιών και των καθημερινών κινητοποιήσεων, είναι ο δύσκολος και συνεχείς αγώνας, χωρίς αυταπάτες ότι όλα θα τελειώσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Σήμερα ξεκινά αυτός ο αγώνας, με τη μαζική παρουσία όλων στο υπουργείο Υγείας, ακόμη και των εργαζόμενων στα νοσοκομεία που υποτίθεται ότι δε θίγονται.

ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ,
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΛΥΘΕΙ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 23/08/13, 12 μ.μ.,  ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

 ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

23/8/2013 ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, 15.00, ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ, (3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 48Β)

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger