Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Μαρτυρία - ντοκουμέντο για τον θάνατο του 19χρονου

Για άγρια συμπλοκή μεταξύ του ελεγκτή και του νεαρού Θανάση Καναούτη στην μπροστινή πόρτα του λεωφορείου μπροστά στα μάτια του οδηγού, αλλά και για "βεντέτα" που είχε ο εργαζόμενος με το παιδί, μίλησε στο Mega ανώνυμα, μάρτυρας του τραγικού περιστατικού, η οποία ανήκε στην παρέα του 19χρονου.

Η κοπέλα ανέφερε πως ο ελεγκτής χτύπησε στην πλάτη τον νεαρό λέγοντάς του "είδες μικρός που είναι ο κόσμος;", ζητώντας του το εισιτήριο του. Ο 19χρονος του απάντησε πως δεν είχε και εκείνος - σύμφωνα πάντα με τη μάρτυρα - τον τράβηξε από την μπλούζα και τον έφερε στην μπροστινή πόρτα, λέγοντας "θα λογαριαστούμε στο τέρμα εμείς".

Ο νεαρός προσπάθησε να κατέβει στην επόμενη στάση μαζί με άλλους επιβάτες, ενώ ο έντονος διαπληκτισμός συνεχιζόταν, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ. Τελικά ο Θανάσης δεν κατάφερε να κατέβει και έμεινε μέσα, στο μπροστινό τμήμα του λεωφορείου, όπου τον είχε μεταφέρει ο ελεγκτής.

"Αφού έχουμε κατέβει βλέπουμε τον Θανάση με βγαλμένη την μπλούζα και σημάδια στο λαιμό που μάλλον ήταν γρατσουνιές, να φωνάζει ότι δεν έχει εισιτήριο και χρήματα και με το που πάει να βγει από τη μεσαία πόρτα, αυτή να κλείνει απότομα", ανέφερε.

Βλέποντας τα παιδιά της παρέας του πως ο τσακωμός δεν σταματούσε ακολούθησαν το τρόλεϊ. "Βλέπουμε στη μεσαία πόρτα να έχουν πιαστεί στα χέρια για τα καλά, δηλαδή να υπάρχει έντονη συμπλοκή" λέει η κοπέλα προσθέτοντας: "Σπρώχνονταν και χτυπιόνταν πάνω στην πόρτα ενώ το λεωφορείο συνέχιζε κανονικά. Εμείς πηγαίναμε πίσω από το λεωφορείο και βλέπαμε ότι ο διαπληκτισμός μεταφερόταν μπροστά, δηλαδή δίπλα στον οδηγό".

Συνέχισε λέγοντας πως για κάποια λεπτά τους έχασαν από τα μάτια τους και ξαφνικά τους φώναξαν "ο φίλος σας είναι κάτω με αίματα". "Τρέχουμε κάποια μέτρα και βλέπουμε το Θανάση με αίματα στη μύτη και μία λίμνη αίματος δίπλα στο κεφάλι αριστερά, χωρίς τη μπλούζα και το ένα του παπούτσι, ξαπλωμένο στο οδόστρωμα", σημείωσε.

Η ίδια ανέφερε πως το προηγούμενο έτος ο νεαρός είχε πάλι περιστατικό με τον ίδιο ελεγκτή και ότι είχε προκληθεί ένταση. Τότε, ο ελεγκτής δεν μπόρεσε να τον συγκρατήσει και του είχε σκίσει την μπλούζα πριν ο νεαρός ξεφύγει.

Τότε ο ελεγκτής είχε πει στα παιδιά ότι "ο κόσμος είναι πολύ μικρός και πείτε στον φιλαράκο σας ότι εγώ θα τον ξαναπετύχω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger