Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Eίναι σαφές και δεν υπάρχουν αμφιβολίες... δουλεύουν για την άνοδο του νεοζισμού τα κόμματα του μνημονίου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)... κι από κοντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Λαϊκή συμμετοχή πεινασμένων στο μοίρασμα τροφίμων από τη νεοναζιστική χρυσή αυγή. Κι οι δημοκράτες πολιτικοί διακοπές στα πεντάστερα ξενοδοχεία και λουξ κότερα…
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOSPHOTOS/ Alexandros Katsis)

Mόνον αδαείς δεν διαπιστώνουν πλέον ότι τα κόμματα του μνημονίου, αλλά και το κόμμα μιας «σωστής δανειακής σύμβασης» (έτσι βάφτισαν τα μνημόνια οι του ΣΥΡΙΖΑ) εργάζονται πυρετωδώς για την επέλαση των νεοναζί της χρυσής αυγής.
Πρόκειται για επιλογή που έχει υποβληθεί από την τρόικα και την εκτελεί κατά γράμμα το σύστημα της κλεπτοκρατίας, της μίζας και της ρεμούλας.
Επέτειο «αποκατάστασης» της δημοκρατίας χθες…
Ποιας δημοκρατίας;
Των 4.000 αυτοκτονιών;
Των αμέτρητων χιλιάδων πεινασμένων οικογενειών;
Αυτών που...
τους έχουν κόψει ρεύμα και νερό;
Των παιδιών που λιποθυμούν από την πείνα στα θρανία;
Των αστέγων;
Των ανέργων;
Των απολυμένων;
Των καταστρεμμένων οικογενειών δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων που κυνηγάει η εφορία για οφειλές φόρων εισοδήματος;
Των οικογενειών που οι δικαστές του καθεστώτος παραδίδουν τον ιδρώτα χρόνων στις τράπεζες;
Κι αυτοί μιλούν για αποκατάσταση της «δημοκρατίας»!
Θα ήταν ηλίθιοι οι χιτλερίσκοι της χρυσής αυγής αν δεν έβγαιναν με μια φουτουριστική δράση: Μοίρασμα τροφίμων!
Ο λαός πεινάει κι αυτοί βολεμένοι στους παχυλούς μισθούς των αξιωματούχων, στις μίζες και τις λοβιτούρες βγάζουν άναρθρες κραυγές περί αποκατάστασης της δημοκρατίας…
Κι όμως γνωρίζουν και εφαρμόζουν κατά γράμμα το σχέδιο!
Πείνα, δυστυχία, εξαθλίωση από την ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και άσφαιρες κραυγές επαναστατικής γυμναστικής του ΣΥΡΙΖΑ…
Ξεχνάνε πολλοί -ή κάνουν πως ξεχνούν- ότι ο φασισμός και ο ναζισμός εδραιώθηκαν με αντικαπιταλιστικά συνθήματα και βασίστηκαν στις εξαθλιωμένες μάζες των προλεταρίων. Όταν δεν έχεις να βάλεις στην κατσαρόλα λίγο νερό και φαγητό για την οικογένειά σου… δεν σε νοιάζει, δεν σε ενδιαφέρει, τα γράφεις στ’ αρχίδια σου το ποιος μοιράζει δωρεάν λίγη τροφή.
Όταν η ΔΕΗ σου κόβει το ρεύμα… δεν σε νοιάζει αν την επανασύνδεση (συνοδευόμενη από απειλή στο τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ, να μην τολμήσουν να ξαναδιακόψουν) στην κάνει η χρυσή αυγή.
Όταν χρειάζεσαι να κάνει εγχείρηση το παιδί σου, ο αδελφός σου, η γυναίκα σου και το ραντεβού ίσως κλείνεται σε 8-10 μήνες, δεν σε ενδιαφέρει αν η χρυσή αυγή απειλήσει τον κάθε πρόεδρο νοσοκομείου και αυθημερόν σου βρει κρεβάτι και γίνεται η εγχείρηση χωρίς φακελάκι.
 Όταν για να συνταγογραφίσεις τα πάγια φάρμακα του μήνα που παίρνει η γερόντισσα μάνα σου πρέπει ν’ αναζητάς ρουσφέτι για να βρεις γιατρό που έχει κενό στα όρια του Λοβέρδου, τότε δεν σε νοιάζει πως τη συνταγή στη φέρνει στο σπίτι η χρυσή αυγή.
Και καλά τα γερμανοτσογλάνια του Δ’ Ράιχ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), αλλά η αντιμνημονιακή αντιπολίτευση τι κάνει, εκτός από τις άσφαιρες κορώνες στο επονομαζόμενο από το λαό μπουρδέλο; Η αξιωματική αντιπολίτευση τι κάνει; Την πάλαι ποτέ γελοιότητα του «κινήματος» της πατάτας; Τα «κοινωνικά ιατρεία» ή παντοπωλεία, απάνθρωπες μέθοδοι της αισχρότητας που ονομάζουν φιλανθρωπία και που ουσιαστικά γίνονται εργαλεία του καθεστώτος και τους ευχαριστούν οι γερμανοτσολιάδες της κυβέρνησης Σαμαρά για την ανιδιοτελή προσφορά τους;
Αρκούσε την ημέρα που εκθειάζουν ως επέτειο «αποκατάστασης της δημοκρατίας» να αποφασίσουν πως οι τράπεζες, τις οποίες τάισαν με δισεκατομμύρια για τις «σώσουν» και τα οποία χρήματα προστέθηκαν στο «δημόσιο χρέος» -δηλαδή στις τσέπες του λαού-, παγώνουν κάθε απαίτηση για πέντε χρόνια σε οφειλέτες μέχρι 50, 60, 70… χιλιάδες ευρώ και για πέντε χρόνια ΚΑΜΙΑ κατάσχεση σπιτιού για οφειλές αυτού του ύψους.
Τι λέμε… να αποφασίσουν οι πολιτικοί απατεώνες να περικόψουν κέρδη στα αφεντικά τους (τράπεζες), δηλαδή να περικόψουν μίζες που πάνε παντελόνι σ΄ αυτούς.
Έτσι… όταν ο δεξιός, αριστερός, κεντρώος πολίτης πηγαίνει στη χρυσή αυγή, εσείς να τους εξηγείται τα κακά του ναζισμού, ο προπαγανδιστής της χρυσής αυγής Καμίνης να τους απαγορεύει τη διανομή τροφίμων κι ο ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να θεσμοθετήσει αντιρατσιστικές μαλακίες ή στελέχη του στη βουλή να εξαντλούν την επαναστατικότητά τους με αντιφασιστικές κραυγές!
ΟΛΟΙ τους εργάζονται για τη χρυσή αυγή και τον νεοναζισμό! Έτσι νομίζουν ότι θα διασωθούν από τη λαϊκή οργή, μιας και ο χωροφύλακάς τους είναι οι νεοναζί της χρυσής αυγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger