Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ-ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛ

ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Όλοι μαζί να Απαγορέψουμε την Απαγόρευση της Αμφισβήτησης που επιβάλλει ο Στρατιωτικός Νόμος Σαμαρά-Βενιζέλου.

Ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός δείχνει τα δόντια του. Η αστική τους δημοκρατία επιστρατεύει όλο το χουντικό και μεταξικό οπλοστάσιο, που τόσο πολύ γουστάρει η Χρυσή Αυγή, για να μας απαγορέψει το δικαίωμα στην συνάνθροιση και στη διαδήλωση.

Κλείνουν το μετρό εμποδίζοντας το δικαίωμα στη μετακίνηση σε εκατομμύρια εργαζόμενους, βάζουν μπλόκα παντού μετατρέποντας την Αθήνα σε κατεχόμενη πόλη, εφαρμόζοντας τα μαθήματα των Ισραηλινών από την τεράστια εμπειρία τους στην κατοχή της Παλαιστίνης.

Ακραία μέτρα ολοκληρωτικού χαρακτήρα που λαμβάνουν για να υποδεχτούν τον εκπρόσωπο του γερμανικού κεφαλαίου, υπουργού οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόϊμπλε. Σε μια δύσκολη στιγμή για το σύστημα εξουσίας, όπου η επιβολή της άγριας ταξικής πολιτικής συναντά σημαντικά εμπόδια σε ΕΡΤ-ΔΗΜΟΥΣ-ΣΧΟΛΕΙΑ, όπου το  success story των Σαμαρά-Βενιζέλο δεν πείθει ούτε το προπαγανδιστικό παρεάκι των MEGA-ANTENNA-SKAI-ALPHA κλπ, ο Σόϊμπλε έρχεται να στηρίξει την βάρβαρη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, να ζητήσει πλήρη εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων και νέα μέτρα που θα διασφαλίσουν τα χρήματα των «δανειστών», δηλαδή του τραπεζικού κεφαλαίου και των πολυεθνικών. ‘Ερχεται να υποστηρίξει την εφαρμογή του νέου μοντέλου Εργασίας-ζωής της εργατικής τάξης στην Ελλάδα, πείραμα εκμετάλλευσης-καταπίεσης του κόσμου της εργασίας που γρήγορα πρέπει αν επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη. Έρχεται να υποστηρίξει τις ιδιωτικοποιήσεις και το νέο μοντέλο λειτουργίας του κράτους, το νέο μοντέλο καπιταλιστικής ανάπτυξης.
 
Είναι ανεπιθύμητος για τον κόσμο της εργασίας.
 
Εκπροσωπεί τη βάρβαρη αστική πολιτική όλων των αρχουσών τάξεων της Ευρώπης,  της Ε.Ε. και της Ε.Κ.Τ., του γερμανικού καπιταλισμού κια ιμπεριαλισμού.
 
Την Πέμπτη 18 Ιούλη, όλοι στις διαδηλώσεις ενάντια στην επίσκεψη
 
Μονόδρομος η Ανατροπή κυβέρνησης-Μνημονίων, η αντικαπιταλιστική αποδέσμευση από Ε.Ε.Ε-ΕΥΡΩ.
 
Μονόδρομος για τον κόσμο της εργασίας η πάλη για την Κοινωνική Απελευθέρωση.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger