Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Σκιάθος: Έστειλαν τα κλεμμένα χρήματα στην Αλβανία

Σκιάθος: Έστειλαν τα κλεμμένα χρήματα στην ΑλβανίαΜόλις λίγες ώρες χρειάστηκαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σκιάθου για να εντοπίσουν τους τρεις αλλοδαπούς που διέρρηξαν ένα κατάστημα στο νησί και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Ήταν, όμως, αρκετές για να προλάβουν οι δράστες να στείλουν το μεγαλύτερο μέρος από τα κλεμμένα χρήματα στην πατρίδα τους!
Οι τρεις Αλβανοί ηλικίας 24, 30 και 32 χρόνων που διέρρηξαν την ταβέρνα ενός 71χρονου, βρήκαν μέσα ένα μαύρο τσαντάκι που περιείχε 3.200 ευρώ, τέσσερα βιβλιάρια καταθέσεων και διάφορα προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη. Όταν τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί, όμως, βρέθηκαν στην κατοχή τους μόνο 1.050 ευρώ που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.
Τα υπόλοιπα τα είχαν στείλει στην Αλβανία μέσω μιας κάρτας μεταφοράς χρημάτων που βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου, μαζί με δύο πιστωτικές κάρτες και ένα δίπλωμα οδήγησης φινλανδικών
αρχών με στοιχεία άλλου προσώπου που πιθανότατα είναι κλεμμένο. Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η έρευνα για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger