Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Προς όλες τις αριστερες οργανώσεις της Ελλάδας! από την Σκιάθο.....

Θα ήταν έσχατη αφέλεια να περιμένουμε ότι δήθεν η τρικομματική νεοφασιστική μαφία Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη θα πέσει σαν το σάπιο τσαμπί από το κλωνάρι, όσο κι αν ζέχνει από τη σαπίλα της...από την Σκιάθο
ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!                                            Πώς θα ξεβρωμίσει ο τόπος μας από τη μπόχα του Σαμαρά και των δυο κολαούζων του;
 
Συντάχθηκε απο τον/την Από τον Νίκο Παπακωνσταντίνου   
Τρίτη, 18 Ιούνιος 2013 15:07
(Σκέψεις γραμμένες  γύρω στα μεσάνυχτα της 17ης του Ιούνη 2013, αφού για άλλη μια φορά ξεσκεπάστηκε η συμπαιγνία των τριών πολιτικών κανίβαλων και των βρωμοκάναλων που τους στηρίζουν).
 
Έληξε λοιπόν με ...συμβιβασμό κι αυτή η πολυθρύλητη "δραματική σύσκεψη" του Σαμαρά με τους ...δυο "εταίρους" του.  Η "κυβέρνησή" τους προχωράει ακάθεκτη και το σκυλολόι του αστικού τηλε-βούρκου γαβγίζει με ...ανακούφιση και χαρά! Το πάρτι των βρικολάκων συνεχίζεται. Πάνε περίπατο οι δήθεν "απειλές" και τα στημένα "νταηλίκια" των δυο "εταίρων".   Ώδινεν όρος και έτεκε μυν... Ως συνήθως βέβαια!
Φυσικά εμείς ποτέ δεν πιστέψαμε στην υποκρισία των τριών αυτών συνεταίρων της πολιτικάντικης "φάρας του διαβόλου". Θα ήταν έσχατη αφέλεια να περιμένουμε ότι δήθεν η τρικομματική νεοφασιστική μαφία Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη θα πέσει σαν το σάπιο τσαμπί από το κλωνάρι, όσο κι αν ζέχνει από τη σαπίλα της. Αρκετά μας έπρηξαν από το πρωί σήμερα τα βρωμοκάναλα της κεφαλαιοκρατίας, με το δήθεν σασπένς: "πέφτει ή  δεν πέφτει ο Σαμαράς". Το παραμύθι έληξε!
Εφόσον οι εντολές της Μέρκελ, του ΔΝΤ , της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας και των βρωμερών Μέσων μαζικής εξαπάτησης (των "Συγκροτημάτων" του Ψυχάρη,  του Μπόμπολα και  του Αλαφούζου) προς αυτές τις τρεις πολιτικάντικες μαριονέτες τους είναι "να σκάσουν, να λουφάξουν και να κάτσουν στ' αυγά τους", τόσο ο ακροδεξιός Σαμαράς, όσο και οι δυο ψευτοδημοκράτες πολιτικοί παλιάτσοι που τον στηρίζουν, δεν πρόκειται να ξεκολλήσουν από την καρέκλα της άθλιας εξουσίας τους.
Πρέπει εμείς, ο ελληνικός λαός, ο κάθε εργαζόμενος, ο κάθε πραγματικά δημοκράτης και πατριώτης  να μεθοδεύσουμε και να οργανώσουμε την ανατροπή της  τρικομματικής τρομοκρατικής μαφίας. Και αυτό θα γίνει μόνο με γενική πολιτική απεργία, με συνειδητή-οργανωμένη πολιτική ανυπακοή στα φιρμάνια της μαφίας και με καταλήψεις -από εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών- όλων των λεωφόρων, όλων των εργασιακών χώρων και όλων των πλατειών αυτής της χώρας.
Έτσι που ο επίδοξος δικτάτορας και οι δυο απαίσιοι κολαούζοι του να ψάχνουν να βρουν ελικόπτερο για να το σκάσουν!
Η ...Αργεντινή μάς δείχνει το δρόμο της πολιτικής ανατροπής...   Όλα τ' άλλα είναι λόγια ανώφελα!!
Για να γίνει, όμως αυτό, απαιτείται από κοινού απόφαση όλων των άλλων κομμάτων (πλην φυσικά των νεοναζί) που αντιτίθενται στην ευρω-χούντα, στη σαμαρική δεξιά και τους δυο ψευτοσοσιαλιστές κολαούζους της. Αυτά τα κόμματα είναι που πρέπει να κηρύξουν το λαϊκό ξεσηκωμό και να καλέσουν όλα τα συνδικάτα κι όλους τους συλλογικούς φορείς σε παλλαϊκή κινητοποίηση διαρκείας για να ξεβρωμίσει ο τόπος μας από τους εγκάθετους της Μέρκελ και του ΔΝΤ.
Να δηλωθεί από απόψε κιόλας ότι εμείς δεν αναγνωρίζουμε ως κυβέρνηση αυτή τη μπόχα που κόλλησε πάνω στις ζωές μας.
Θα το κάνουν όμως;
Έχουμε ...αμφιβολίας τινάς!...
Η αδράνεια και οι μικροκομματικοί υπολογισμοί σε τέτοιες ώρες είναι χείρα βοηθείας στους αφηνιασμένους εχθρούς του Λαού.
Ας απαλλαγούμε τώρα από τη φασιστική μπόχα, ας στείλουμε στον οριστικό πολιτικό θάνατο τη σαπίλα που λέγεται ΝΔ-  ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κι έπειτα έχουμε όλο το χρόνο να κονταροχτυπηθούμε για το ποια κατεύθυνση (απλώς εθνικοανεξαρτησιακή-αστικοδημκρατική ή και σοσιαλιστική-κομμουνιστική)  πρέπει να ακολουθήσει ο ελληνικός Λαός. Ας χτυπήσουμε τώρα από κοινού τη μαύρη πανούκλα. Αν ο Σαμαράς παραμείνει στην κυβέρνηση, δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Οι αλυσίδες είναι σίγουρες. Εμείς λοιπόν πρέπει από απόψε να δηλώσουμε ότι διαλέγουμε τη Λευτεριά και θα κονιορτοποιήσουμε όλο το μηχανισμό της υποδούλωσης.
Ας χτυπήσουμε αλύπητα το Σαμαρά, τώρα, πριν ξαναστηριχτεί στα πόδια του. Ο ξεσηκωμός μεγάλου μέρους του λαού μας για την ΕΡΤ, ενάντια στο πραξικόπημα του Σαμαρά, ήταν μια σβουριχτή κατραπακιά στο κεφάλι του. Ας πολλαπλασιάσουμε τώρα τις καρπαζιές για να μην ξαναπάρει ανάσα ο τύραννος.
Ειδικά για τους κομμουνιστές συντρόφους και συναγωνιστές μου, θέλω απόψε να πω ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε σήμερα με τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης το ζήτημα της ανατροπής μιας κυβέρνησης από το λαϊκό κίνημα, δηλ. ως το ...τελευταίο σκαλοπάτι και το επισφράγισμα μιας επαναστατικής διαδικασίας που οδηγεί άμεσα στην κατάκτηση της κρατικής εξουσίας από την εργατική τάξη και τους συμμάχους της, για το Σοσιαλισμό. Οι καταστάσεις που τώρα βιώνουμε είναι έκτακτες και -τηρουμένων των αναλογιών- μας θυμίζουν τις μέρες πριν την άνοδο του ναζισμού στη Γερμανία ή πολύ περισσότερο τους μήνες πριν τη μετατροπή της κυβέρνησης του Μεταξά σε δικτατορία της 4ης Αυγούστου, το 1936.
Η μάχη που δίνουμε τώρα, άμεσα, είναι :
α) για την επιβίωση του Λαού μας και για να πάρει επιτέλους μια βαθιά ανάσα,
β) για την αποτροπή της πιο ακραίας κοινωνικής βαρβαρότητας, δηλ. του επίσημου ευρω-ενωσίτικου φασισμού και
γ) για τη διασφάλιση των στοιχειωδών όρων ύπαρξης των δημοκρατικών ελευθεριών και της ανεξάρτητης πολιτικής ύπαρξης του ελληνικού λαού μεταξύ των εθνών του κόσμου.
Από την άποψη αυτή η συντριβή της σημερινής κυβέρνησης είναι απολύτως απαραίτητος και εφικτός στόχος, αν διεκδικηθεί σωστά και οργανωμένα από μια πλατιά κοινωνική και πολιτική συμμαχία (για το ψωμί και τα δημοκρατικά δικαιώματα). Μακάρι να είμασταν άμεσα σε τέτοια θέση, ώστε να βάλουμε ανοιχτά το ζήτημα της ανατροπής του καπιταλισμού! Δεν είμαστε, ακόμα όμως στο σημείο αυτό, από πλευράς ετοιμότητας του λαϊκού παράγοντα.
Επομένως, αποτελεί προωθητικό ελιγμό μια πλατύτατη, έστω και πρόσκαιρη χρονικά, πολιτικοκοινωνική συμμαχία για τη στοιχειώδη δημοκρατία και εθνική αξιοπρέπεια, για τη στοιχειώδη επιβίωση. Γιατί μέσα από μια τέτοια συμμαχία που μπορεί να κηρύξει τον πόλεμο στους σημερινούς πολιτικούς μας δυνάστες, αυτούς που μας γδέρνουν με προεδρικά διατάγματα και επιστρατεύσεις, καταπατώντας το ίδιο το -τυπικά ισχύον- αστικοδημοκρατικό Σύνταγμα, μπορεί βάσιμα να ελπίσουμε στην πιο πλατιά Λαϊκή Συσπείρωση και κινητοποίηση. Γιατί μόνο με τον ενιαίο αλλά αμείλικτο πόλεμο ενάντια στην κυβέρνηση των 3 πιράνχας μπορεί ο ελληνικός λαός να ξαναβρεί το δρόμο της οργανωμένης μαζικής πάλης. Γιατί μόνο με μια τέτοια πάλη θα συντριβούν πρωταρχικά οι ερπύστριες των σύγχρονων τανκς της  νέου τύπου φασιστικής -"κοινοβουλευτικής" δικτατορίας: τα απατεώνικα ΜΜΕ και οι παντός είδους "κοινωνικές οργανώσεις" και μηχανισμοί των "κανίβαλων" ... Μόνο αν περάσουμε από το στάδιο μιας ολοκληρωμένης αντιφασιστικής-δημοκρατικής νίκης του λαού μας ενάντια στα "κυρίαρχα" πολιτικά αποβράσματα, τους σύγχρονους "γερμανοτσολιάδες", μπορούμε βάσιμα να πιστέψουμε στη δυναμική ριζοσπαστικοποίηση των αγώνων του λαού, στο ανέβασμά τους ως το σκαλοπάτι της πλήρους και ανοιχτής κοινωνικής επανάστασης εναντίον του καπιταλισμού.
Ας σκεφτούμε μόνο τι μεγάλη ήττα θα αποτελέσει για την κομπραδόρικη (εμπορομεσιτική) κι εξαρτημένη ως το μεδούλι ελληνική πλουτοκρατία η συντριβή από το λαό μας μιας κυβέρνησής της, μιας κυβέρνησης που είναι το πιο αδίστακτο πολιτικό της όργανο, με τρόπο καθαρά ...εξωκοινοβουλευτικό, με την παρατεταμένη λαϊκή πάλη που θα πάρει μορφή θύελλας. Μια τέτοια μορφή πάλης δεν μπορεί παρά να αλλάξει τελείως τους κοινωνικούς συσχετισμούς δύναμης, ενώ θα διαβρώσει αμείλικτα και την ισχύ των μηχανισμών κρατικής καταστολής. Η εξέλιξη μιας τέτοιας διαδικασίας δεν αποκλείεται να φέρει παντοδύναμο, πάνοπλο κι αποφασισμένο το λαό στο προσκήνιο, και να έχει ήδη δημιουργήσει μέσα στη φωτιά του αγώνα τα πρώτα φύτρα των νέων συλλογικών οργάνων μιας νέας, λαϊκής εξουσίας.
Ας τα σκεφτούν σοβαρά όλα αυτά οι σύντροφοι και συναγωνιστές που αρνούνται να θέσουν στην ημερήσια διάταξη το θέμα του πλατύτερου δυνατού κοινωνικού αλλά και πολιτικού μετώπου για λευτεριά και δημοκρατία, για την ανατροπή μιας ολότελα αντιδημοκρατικής- αντιλαϊκής κυβέρνησης, όπως αυτή του Σαμαρά. Κι ας πράξουν τώρα με ανοιχτόμυαλο τρόπο το καθήκον τους.
Οι καιροί δεν περιμένουν...
ΝΙΚΟΣ  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Σκιάθος, 17/6/2013, ώρα 23.45 μμ.
 
 Αγαπητοί φίλοι και συναγωνιστές, αναγνώστες του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
Αυτό το σημείωμα το έστειλα χτες το βράδυ με e-mail στις εφημερίδες όλων των τάσεων της λεγόμενης "Αριστεράς" στην Ελλάδα (πλην βεβαίως της ψευδεπίγραφης κουβελαίικης "ΔΗΜΑΡ"!). Φυσικά και δεν έχω αυταπάτες για το πού θα το έχουν ήδη ...αρχειοθετήσει, αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτε άλλο.
Όπως σκέπτομαι ότι είναι το καλύτερο για το λαό μας, έτσι και εκφράζομαι και αναπτύσσω τις σκέψεις μου. Σωστές ή λαθεμένες;  Ο καιρός θα δείξει και η ζωή θα αποφασίσει.
Πάντως σας τις κοινοποιώ αυτές τις σκέψεις μου με το μεγαλύτερο σεβασμό, με τη  μεγαλύτερη  εκτίμηση προς όλους σας.
Γεια και χαρά!
18-6-2013, ώρα 15.40μμ.
πηγή: sisprosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger