Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση-κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη Σόιμπλε

Μετά την ολοκλήρωση μιας ακόμη πράξης του έργου της καταστροφής της κοινωνίας η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου υποδέχεται, για να δώσει τα διαπιστευτήριά της, στον πολιτικό της προϊστάμενο, υπουργό οικονομικών της Γερμανία Β. Σόιμπλε, που έρχεται να αξιολογήσει τις επιδόσεις. Θα δει ότι και αυτές οι εντολές εκπληρώθηκαν κατά γράμμα. Ότι οδηγούνται  στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενοι του δημοσίου και των ΟΤΑ και διαλύονται όλες οι κοινωνικές υπηρεσίες του δημοσίου, η παιδεία, η υγεία και η πρόνοια.

Το έργο της καταστροφής της κοινωνίας όμως δεν έχει τελειώσει. Το έχει δηλώσει ο Σόιμπλε που για χάρη του οι συγκυβερνώντες ενεργοποίησαν προκλητικά για δεύτερη φορά μετά την επίσκεψη Μέρκελ, χουντικό νομοθετικό διάταγμα που απαγορεύει τις συγκεντρώσεις στην Αθήνα. Η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα φόβου, αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να αποδεικνύει ότι τρέμει τη μαζική παρουσία του λαού.


Σαμαράς - Βενιζέλος προσφέρουν δεκάδες χιλιάδες θύματα των απολύσεων στον βωμό της υποταγής τους σε Μέρκελ - Σόιμπλε και μέσα στον καλοκαιρινό τρόμο τους, απαγορεύουν με τον συνήθη αυταρχισμό τις κινητοποιήσεις ώστε να παρουσιάσουν μια "ήσυχη" πρωτεύουσα την ώρα της επίσκεψης.

Καθήκον του λαού απέναντι στους δυνάστες του είναι να τους υποδεχτεί όπως τους αξίζει υπερασπιζόμενος τα δικαιώματά του

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας συμμετέχει και στηρίζει την συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας σήμερα Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 7 μμ, και καλεί εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, νεολαία να διαδηλώσουν  την αντίθεσή τους ενάντια σε αυτή την προκλητική επίσκεψη μια μέρα μετά την ψήφιση ενός ακόμη προκλητικού νομοσχεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger