Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Αυτές είναι οι γυναίκες - Αράχνη – στην ιστορία την ανθρωπότητας

Αυτές είναι οι γυναίκες  - Αράχνη – στην ιστορία την ανθρωπότητας

Αυτές είναι οι 8 γυναίκες αράχνη στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αφού κατέκτησαν τα “κελεπούρια” ύστερα τους κατέστρεψαν.







Κλεοπάτρα

Έκανε τον Καίσαρα να την ερωτευτεί αποκτώντας το παιδί του. Μετά τον θάνατο του Καίσαρα τύλιξε τον Μάρκο Αντώνιο ο οποίος και αυτοκτόνησε.


Γιόκο Όνο

Η σύζυγος του Τζον Λένον . Δεν ήταν όμορφη αλλά ήξερε το μυστικό. Τον έκανε να πιστεύει πως του είναι απόλυτα αφοσιωμένη.

Η Ωραία Ελένη

Παράτησε τον βασιλιά της Σπάρτης Μενέλαο για τον Πρίγκιπα της Τροίας Πάρη. Αποτέλεσε αφορμή για τον Τρωικό πόλεμο. Εξαιτίας της καταστράφηκε η Τροία αλλά και ο επόμενος σύζυγός της και αδερφός του Έκτορα και του Πάρη.


Monica Lewinsky

Τύπος απλής γυναίκας. Ξελόγιασε τον Μπιλ Κλίντον χωρίς να είναι όμορφη και έξυπνη.  Απλά ήταν κουτσομπόλα. Έτσι και διέρρευσε η σχέση τους. Επίσης δεν πέταξε και τα αποδεικτικά στοιχεία της απιστίας του τότε Πρόεδρου.


Μαρία Αντουανέτα

Δεν ήταν κακιά, απλά έκανε τα πάντα για να αρέσει. Ο σύζυγός της Λουδοβίκος προτιμούσε την ερωμένη του παρά την “ τρελή”, με την ομορφιά σύζυγο του. Ο φτωχός λαός της τη μισούσε γιατί η ίδια ξόδευε περιουσίες για ρούχα και καλλυντικά.


Δαλιδά

Η γυναίκα που ήθελε να αλλάξει τον άντρα που ερωτεύτηκε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση του Σαμψών που για χάρη της έκοψε τα μακριά του μαλλιά.


Courtney Love

Πολλοί λένε πως εάν ο Kurt Cobain δεν την είχε γνωρίσει θα ήταν ακόμα ζωντανός. Όπλο της το καλό σεξ.


Christine Keeler

Η γυναίκα που έκανε δεσμό με τον Βρετανό Άμυνας και ταυτόχρονα με έναν αξιωματούχο της Σοβιετικής πρεσβείας όπου και μετέφερε όλα τα μυστικά που μάθαινε από την άλλη της σχέση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger