Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η παρουσία στη στεριά...Την Πέμπτη 22/8/2013 στις 10.00 θα δοθεί η εκκίνηση των σκαφών για το σκέλος Σκύρος – Σκόπελος.

Οι διοργανωτές της Aegean Regatta , το αγωνιστικό μέρος της οποίας ξεκινά 18 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 23 του μήνα , ανακοίνωσαν πληροφορίες παρουσίας των πληρωμάτων στη Σκύρο. Τα σκάφη, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων από τον ΑΣΙΑΘ Ρόδου, ξεκινούν από τον Μόλυβο Λέσβου, θα κατευθυνθούν προς τον Μούδρο Λήμνου, από κει στη Λιναριά Σκύρου, φτάνοντας στον τερματισμό στη Σκόπελο.

Αναλυτικά οι παροχές στη Σκύρο:
ʼφιξη των σκαφών στο νησί (Τρίτη 20/8/2013)
Κατά την ημέρα άφιξης των σκαφών στην Σκύρο:
α) μετά τον τερματισμό των σκαφών θα διευκολυνθούν στην πρόσδεσή τους στο λιμάνι από φουσκωτό σκάφος
β) θα τους προσφερθεί τσάντα με ενημερωτικό – τουριστικό υλικό, χάρτες, δείγματα παραδοσιακών προϊόντων
γ) θα τους προσφερθούν αναψυκτικά
Λιμενικές διευκολύνσεις:
Κατά την διάρκεια παραμονής των σκαφών στο νησί θα έχουν την δυνατότητα σύνδεσης τους με τα δίκτυα νερού και ηλεκτρικού ρεύματος μέσω των υπαρχόντων πίλαρ. Η παροχή αυτή είναι δωρεάν, προσφορά καταστηματαρχών λιμένα Λιναριάς. Επίσης θα έχουν την δυνατότητα προμήθειας πάγου.
Πρόγραμμα μετακινήσεων – εκδρομών:
Την Τετάρτη 21/8/2013 θα υπάρχει συνεχής συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση μεταξύ λιμένα Λιναριάς, της Χώρας Σκύρου και της κεντρικής παραλίας του νησιού (περιοχές Μαγαζιά, Μώλος) ανά μία ώρα από τις 10.00 το πρωί έως τις 01.00 της επόμενης ημέρας. Έτσι , οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την πρωτεύουσα του νησιού, να ψωνίσουν, να κάνουν το μπάνιο τους και να γευματίσουν. Την ίδια ημέρα θα υπάρχουν δρομολόγια με πούλμαν από την Λιναριά προς την περιοχή Καλαμίτσας και αντίστροφα (περιοχές όπου μπορούν να κάνουν μπάνιο και να γευματίσουν). Στην διαδρομή αυτή προς την παραλία αλλά και στην παραλία υπάρχουν εστιατόρια.
Στο γραφείο της γραμματείας της AEGEAN REGATTA ή σε ειδικό περίπτερο στην Λιναριά θα υπάρχει εκπρόσωπος του Δήμου Σκύρου ή του Ναυτικού Ομίλου Σκύρου για να παρέχει πάσης φύσεως πληροφορίες σχετικές με τα δρομολόγια των λεωφορείων, με αξιοθέατα που μπορούν να επισκεφθούν, παραλίες για μπάνιο, κλπ. Επίσης θα υπάρχει αναρτημένο και το πρόγραμμα των δρομολογίων των λεωφορείων. http://www.rodiaki.gr/article.php?id=257511&catid=10&maincatid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger