Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Σκιάθος | Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 9.30μμ Συναυλία Αντώνη Μιτζέλου


Σκιάθος | Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 9.30μμ | Ανοιχτό Θέατρο Μπούρτζι
Μια ακουστική Κιθαρωδία.
Μια μοναδική παράσταση του Σκιαθίτη συνθέτη και σολίστα της κιθάρας
Το καλοκαίρι του 2012 ο Αντώνης Μιτζέλος, ο πιο ταλαντούχος Έλληνας rock κιθαρίστας, συνθέτης και εκτελεστής, από τους πιο καταξιωμένους και αγαπημένους, σχεδίασε και υλοποίησε το project ΚΙΘΑΡΩΔΙΑ | KITHARODIA | THE MUSIC PROJECT.
{Κιθαρωδία (κιθαρώδησις): τραγούδι με συνοδεία κιθάρας}
Μετά από έναν πλούσιο χειμώνα, με παραστάσεις και συνεργασίες με ξεχωριστούς μουσικούς και ερμηνευτές (AnimaCorda, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Βασίλη Λέκκα, Γιάννη Κότσιρα, Βασίλη Καζούλη, Πέτρο Γαιτάνο, Γεωργία Νταγάκη) ο Αντώνης Μιτζέλος συνεχίζει και προτείνει, για το καλοκαίρι 2013, μια διαφορετική Κιθαρωδία, επιλέγοντας για αυτό ξεχωριστούς, ιστορικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

ΣΚΙΑΘΟΣ | Ανοιχτό Θέατρο Μπούρτζι
Ο Αντώνης Μιτζέλος, ο αγαπημένος Σκιαθίτης συνθέτης και σολίστας, μετά από 30 χρόνια πορείας στη μουσική, με παραστάσεις σε όλο τον κόσμο και μοναδικές συνεργασίες, επιστρέφει στον τόπο του για μια μοναδική συναυλία.
Με διάθεση για διάλογο και αυτοσχεδιασμό, με φωνή και καρδιά, με την ακουστική και κλασική του κιθάρα, επιχειρεί να επικοινωνήσει με τους θεατές – κοινωνούς μιας άκρως μουσικής εμπειρίας, αποτέλεσμα των υψηλών δεξιοτεχνικών και εκφραστικών ικανοτήτων του καλλιτέχνη.  Ερμηνεύει οργανικά θέματα από το album του Beyond the Light (ηχογραφημένο στην Νέα Υόρκη το 2000), δικά του τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε (Με το ίδιο μακό, Φύλακας άγγελος κά), καθώς και έργα-επιλογές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο (Al Di Meola, John Mc Laughlin, Sting…). Το συνοδεύει με την κιθάρα και το μαντολίνο μου ο ταλαντούχος σολίστας Μιχάλης Μπρούζος. Ο ήχος του βιολιού και του φλάουτου εισάγεται για πρώτη φορά στην Κιθαρωδία, από την νέα μουσικό Κατερίνα Τεπελένα, συνοδεύοντας και χρωματίζοντας τις μελωδίες. Μαζί του στο τραγούδι ο εξαιρετικός Βασίλης Λέκκας.
Μια παράσταση με πλούσιο υλικό, εναλλαγές, μουσικές εικόνες και ξεχωριστούς αυτοσχεδιασμούς, όπως αυτοί προκύπτουν από την αλληλεπίδραση του καλλιτέχνη με τον χώρο και τους θεατές,  στο Ανοιχτό Θέατρο Μπούρτζι, το βράδυ της 1ης Αυγούστου.  Και έτσι για μία ακόμη φορά, η Κιθαρωδία, σύγχρονη και διαχρονική, θα γίνει μέσο διάδοσης της ”ψιλής κιθάρισις”, της λυρικότητας, της Ελληνικότητας και πάνω από όλα της πίστης ότι η μουσική είναι τελικά η μόνη αλήθεια.
Την πρωτοβουλία πραγματοποίησης της συναυλίας στη Σκιάθο και την γενική διοργάνωση έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός  Σύλλογος «Η Σκιάθος». 
Χορηγός επικοινωνίας Avanti Radio.
Υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Σκιάθος» ευχαριστεί θερμά τον κύριο Χρήστο Τσιότρα του Avanti Radio όπως και τους 36 επιχειρηματίες,  χάρη στην υποστήριξη των οποίων γίνεται δυνατή η κάλυψη των εξόδων της συναυλίας, διότι αφενός ο μόνος κατάλληλος χώρος για να πραγματοποιηθεί η παράσταση, το ανοιχτό θέατρο Μπούρτζι, είναι περιορισμένης χωρητικότητας και αφετέρου η τιμή της γενικής εισόδου δεν μπορεί να ξεπερνά τα 15 ευρώ.
Χορηγοί συναυλίας,
ξενοδοχεία-καταλύματα: SKIATHOS PALLACE, ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ HOTEL, ΚΑΣΤΡΟ HOTEL, HOTEL DAFNI, MARLTON HOTEL, ACROPOLIS STUDIOS
Χώροι εστίασης: ERGON, ELIAS, ΘΑΛΑΣΣΑ, MANIATIS GARDEN, ΑΓΝΑΝΤΙ, ΚΟΖΙΑΚΑΣ, ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ, ΣΚΟΥΝΑ, ΜΑΡΜΙΤΑ, PORTO PARADISO, ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΚΥΡ ΗΛΙΑ, ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΝ, ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ, ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ, ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ, EL GRECO
Χώροι διασκέδασης : SLIP INN, CASA BLANCA, ROCK N ROLL, ΓΗΠΕΔΟ 5Χ5
Και οι επιχειρήσεις: ΠΡΩΤΕΥΣ ακτοπλοϊκή εταιρεία, ΑΣΤΕΡΑΣ super market, KALOKAIRI είδη ένδυσης, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ εκδρομικό σκάφος , ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ τουριστικό γραφείο, MARE GAIA είδη δώρων, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ κάβα, ΜΙΧΑΣ- AYTO EYROPE ενοικιάσεις αυτοκίνητων, ΑΔΑΜ ηλεκτρικά
Είσοδος 15 ευρώ. Προπώληση 13 ευρώ στο ξενοδοχείο Εσπερίδες (Αχλαδιάς) και στο Μπούρτζι, στην έκθεση  ‘Μουσικά Όργανα του Κόσμου’.
Πληροφορίες: 6938246755
Πολιτιστικός  Σύλλογος «Η Σκιάθος»
info@syllogos-skiathos.gr
Λίγα λόγια για την Κιθαρωδία. Καλοκαίρι 2012 – Χειμώνας 2013
Η αρχή γίνεται με μια μοναδική παράσταση στο Λόφο του Στράνη το καλοκαίρι 2012 στη Ζάκυνθο καθώς και 2 παραστάσεις στο Λονδίνο. Μαζί του ο Παναγιώτης Μάργαρης και η Μαριάννα Πολυχρονίδη, η οποία εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο, διαθέτει μια πλούσια, καλοδουλεμένη φωνή που της επιτρέπει να τραγουδάει με άνεση τραγούδια από πολλούς και διαφορετικούς μουσικούς πολιτισμούς.
Ο χειμώνας του 2012 συνεχίζει με τους AnimaCorda. Οι Μιχάλης Μπρούζος και Γιώργος Μπεχλιβάνογλου, δύο κλασσικοί κιθαρίστες, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει με τον πλούτο των μουσικών τους ιδεών και ηχοχρωμάτων αλλά και με την άρτια τεχνική τους σε κλασικές, ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες, συμπράττουν με τον Αντώνη Μιτζέλο σε μια άκρως ενδιαφέρουσα αυτοσχεδιαστική παράσταση, που καλύπτει πολλά διαφορετικά είδη, από jazz έως και συμφωνική. Η Μαριάννα Πολυχρονίδη παραμένει μαζί τους. Από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2012 παίζουν στην σκηνή του HALF NOTE JAZZ CLUB με εναλλασσόμενους καλεσμένους τους: Βασίλη Καζούλη, Πέτρο Γαιτάνο, Γεωργία Νταγάκη, Βασίλη Λέκκα και Γιάννη Κότσιρα. Συνεχίζουν τον χειμώνα σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας.
www.mitzelos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger