Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Κατάληψη στα γραφεία του ΟΑΕΕ Βόλου από την ΟΕΒΕΜ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΜ, στ πλαίσιο απόφασης της ΓΣΒΕΕΕ για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και καταλήψεων στα περιφερειακά υποκαταστήματα του ΟΑΕΕ σε όλη Ελλάδα για την ερχόμενη Τετάρτη 26/6/2013, αποφάσισε και θα πραγματοποιήσει κατάληψη στα γραφεία του Ο.Α.Ε.Ε στην οδό Ροζού 74 την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013 και ώρα 7 το πρωί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ, τα αιτήματα είναι πάγωμα όλων των οφειλών προς Ο.Α.Ε.Ε. για τουλάχιστον 2 χρόνια, ήπιες ρυθμίσεις οφειλών χωρίς προκαταβολή και εξόφληση σε 120 μηνιαίες δόσεις, ή ήπια ρύθμιση με ελάχιστη καταβολή δόσης 100 € το δίμηνο, μετά τα δυο χρόνια, θεώρηση εδώ και τώρα όλων των βιβλιαρίων του ΟΑΕΕ για διάστημα τουλάχιστον 12 μηνών.

Η ΟΕΒΕΜ ζητά ασφαλιστική ενημερότητα σε όλους τους ασφαλισμένους για να μπορέσουν να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους, να σταματήσει η κοροϊδία του τρόπου υπολογισμού των συντάξεων της διαδοχικής ασφάλισης, από την ώρα που ο Ο.Α.Ε.Ε. δεν παρέχει λόγω οφειλών ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πρέπει να αφαιρεθεί το ποσό του 25% έως 27% της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης που κράτησε το Ταμείο παράνομα.

Τέλος, ζητά τη διαγραφή όλων των προσαυξήσεων που έχουν επιβληθεί στην ασφαλιστική εισφορά, και φυσικά χρειάζεται να υπάρξει μείωση εισφοράς των ασφαλισμένων συναδέλφων μας κατά 30% διότι τα έσοδα των επιχειρήσεων μειώθηκαν δραματικά, λέει όχι στις συντάξεις πείνας που δεν αντιστοιχούν στα εισπραχθέντα έσοδα των εισφορών που καταβάλλονται και ζητά να ανέβει το όριο οφειλής που υπάρχει σήμερα από 20.000 € σε 30.000 για όσους συνταξιοδοτούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger