Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΑΝΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Συντάχθηκε απο τον/την Makelaris 
andritsopoulos1
"Τραυματίστηκε θανάσιμα την 17-06-2013, εν ώρα υπηρεσίας από τα πυρά αγνώστου κακοποιού στο Δίστομο Βοιωτίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου ύποπτων ατόμων.
Ο Υπαρχιφύλακας Ανδριτσόπουλος Γεώργιος γεννήθηκε την 16-08-1976 στο Αγρίνιο και υπηρετούσε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς. Είχε υπηρετήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων Αττικής και στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων".

Αυτα σημειώνει το site της Αστυνομίας για τον αστυνομικό που σκότωσαν "άγνωστοι δράστες". 4 μέρες μετά η Ελληνική Αστυνομία, η ηγεσία της, η πολιτική της ηγεσία, οι στρατηγοί που συμφύονται δίπλα της και δίπλα από το ταλαίπωρο εκστρατευτικό σώμα των πάνοπλων ΕΚΑΜΙΤΩΝ και άλλων κακοπληρωμένων χαμάληδων(έτσι τους κατάντησαν) που αναζητούν τους "άγνωστους", δεν μπορούν να αρθρώσουν μία κουβέντα για ποιο λόγο εδώ και 4 εικοσιτεράωρα, οι Αλβανοί φονιάδες που δολοφόνησαν τον πατέρα δύο παιδιών, που δολοφονούν την έννομη τάξη, εξακολουθούν και κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ανικανότητα, υπηρεσιακός παχυδερμισμός, παντού συγκάλυψη, έλλειψη πληροφοριών, σκοτάδι. Δεν σηκώνει κανένας τα τηλέφωνα, κρύβονται, φοβούνται το κόστος, τρέμουν τους κατσαπλιάδες.
Γι αυτή την ηγεσία ντρεπόμαστε. Ή βρείτε τους , συλλάβετε τους, σκοτώστες τους ή κάψτε τους ή σηκωθείτε και φύγετε. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...



Check out my web-site - calgary carpet cleaning; ,

Powered By Blogger