Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πάνοπλη η Νίκη για το ματς με τον Παναιτωλικό

Όλοι οι φίλαθλοι μια γροθιά για το μεγάλο όνειρο
Δεν υπάρχουν προβλήματα στο "στρατόπεδο" της Νίκης Βόλου ενόψει της έναρξης των πλέι οφ μέχρι στιγμής και αυτό γεμίζει με ικανοποίηση τον Απόστολο Χαραλαμπίδη.


Η Νίκη ταλαιπωρήθηκε πολύ από απουσίες βασικών παικτών λόγω κίτρινων καρτών στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, αλλά όλοι "καθάρισαν" και τίθενται στη διάθεση του προπονητή τους για το πρώτο και καθοριστικό ματς των πλέι οφ. Την Κυριακή το βράδυ, οι "κυανόλευκοι" υποδέχονται τον Παναιτωλικό με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς που θα αποτελέσουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και θα τους δώσουν ψυχολογία ενόψει του βολιώτικου ντέρμπι.


Ο Παναιτωλικός δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την ομάδα που συνέτριψε η Νίκη με 3-0 στο Πανθεσσαλικό το χειμώνα, αλλά αποδυναμώθηκε αρκετά από την απουσία του Μπόγιοβιτς λόγω τραυματισμού στην επίθεση. Ωστόσο, διαθέτει πολύ αξιόλογους παίκτες που η Νίκη θα πρέπει να προσέξει ιδιαιτέρως κι αυτό το γνωρίζει ο Απόστολος Χαραλαμπίδης. Ο 43χρονος τεχνικός θα προπονήσει σήμερα τους παίκτες του το απόγευμα.

Σημαντικές απουσίες για τον Χάβο ενόψει του αγώνα με τη Νίκη
Πλάνα για την αυλαία του μίνι πρωταθλήματος, με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό κάνει ο Μάκης Χάβος. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου ξεκαθάρισε στους παίκτες του ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουν με ...το δεξί στα πλέι οφ, καθώς αυτό θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ως γνωστόν απόντες θα είναι οι τραυματίες Βασίλης Γκόλιας και Μίλαν Μπόγιοβιτς, όπως και ο Στεφανάκος που είναι τιμωρημένος. Για τον γκολκίπερ των Αγρινιωτών δεν έχει αποφασιστεί ακόμα πόσες αγωνιστικές θα λείψει, μετά την κόκκινη που είδε στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον Ηρακλή. Πάντως οι Γιάννης Ιωάννου και Νταμιάν Μπελόν που συμπλήρωσαν κάρτες δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Ο.Φ. Νίκης: "Όλοι μαζί σαν μία γροθιά να δώσουμε τη μάχη"
Aπό τον Όμιλο Φιλάθλων Νίκης λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: "Με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η ομάδα μας εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο μίνι πρωτάθλημα των play off. Ο Ο.Φ. Νίκης εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή (ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, φροντιστές, ιατρικό τιμ και διοίκηση) σε μία χρονιά, η οποία δεν ήταν στρωμμένη με ροδοπέταλα. Ο Ο.Φ. Νίκης απευθύνει γενικό προσκλητήριο σε κάθε φίλαθλο, σε κάθε Νικιώτη ξεχωριστά και ειδικά σε εκείνους που μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατόν να βρεθούν κοντά μας. Ολοι μαζί στα play off, σαν μια γροθιά, κρατώντας ψηλά τη σημαία μας, να δώσουμε για ακόμη μια φορά τη "μάχη", ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδό μας στην Superleague. "Η ισχύς εν τη ενώση". Σε λίγους μήνες συμπληρώνουμε ενενήντα χρόνια από την γέννηση της αγαπημένης μας ομάδας και οι ποδοσφαιριστές μας θα προσθέσουν μία ακόμη επιτυχία στο βιβλίο της ιστορίας μας".


Ανακοίνωση Blue Club-Θύρα 3
«Όλοι κοντά στην Νικάρα μας»
Από το Blue Club-Θύρα 3 "Π. Ντοκούζης" λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: "Μέσα από κυκεώνα προβλημάτων, μέσα από πόλεμο προερχόμενο από αναρίθμητα μέτωπα, μέσα από δρόμους σπαρμένους με αγκάθια από τους γνωστούς-αγνώστους δυνάστες μας, η Νίκη στάθηκε όρθια επιβεβαιώνοντας προς κάθε κατεύθυνση την αιωνιότητα και την αθανασία της. Όλα αυτά που περάσαμε μας δίδαξαν, μας συσπείρωσαν, μας δυνάμωσαν και δυστυχώς για κάποιους μας εξόργισαν, σε βαθμό που η ανοχή μας σε φαινόμενα άνισης μεταχείρησης ή ανορθόδοξων μεθόδων, είναι πλέον μηδενική.
Εμείς, ο πιστός λαός της, ο οποίος έχει κερδίσει το σεβασμό και τον θαυμασμό όλης της φίλαθλης Ελλάδας, έχουμε μάθει να δίνουμε από το υστέρημά μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, για να βρεθούμε εντός και εκτός Βόλου, κοντά στην ομάδα μας, (χωρίς να μας μοιράζουν εισητήρια σε τιμές ξεπουλήματος και δίχως τις χορηγίες του Μπαρμπαμπέν απο το Αμέρικα για να ''χτυπήσουμε'' εικονικά νουμεράκια προσέλευσης) και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε γιατί για μας αποτελεί υποχρεωση απέναντι σ'αυτό που αγαπάμε. Έξι βήματα πρίν το όνειρο, η μοναδική "ντόπα" που χρειάζονται οι παίκτες μας είναι η φωνή μας και εμείς θα είμαστε εκεί για να τους ντοπάρουμε. Αντιμετωπίζουμε όμως ένα μικρό πρόβλημα, και θα θέλαμε "κάποιοι" να μας βοηθήσουν. Έχουμε το "ελάττωμα" να αγαπάμε την ομάδα μας παθολογικά, και άν δέν καταστεί
δυνατό να την δούμε από κοντά, μας πιάνουν κρίσεις στέρησης, οι οποίες καταλήγουν σε κινήσεις σπασμωδικές και αντιδράσεις που δέν αρμόζουν στον πράο και φιλήσυχο χαρακτήρα μας. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση, και αναμένουμε να δείξετε λίγη συμπόνοια για την αρρώστεια μας η οποία αν δεν προσεχθεί, εξελλίσεται σε ανεξέλεγκτη επιδημία.
Συνοπτικά: Όλοι κοντά στη Νικάρα μας! Όποιος τολμήσει να την αδικήσει θα εκπλαγεί!Θα είμαστε παντού είτε το θέλετε είτε όχι!
Υ.Γ1 Όσοι βιάστηκαν να μιλήσουν για εσωτερικές οπαδικες κόντρες θα πάρουν την απάντηση τους την Κυριακή.
Υ.Γ.2 Το πίτουρο σε πτηνά εκεί στην Αγρια διανέμεται δωρεάν;
Μια περήφανη πόλη, Μία αγνή αγάπη. Μία αυθεντική ομάδα. Νίκη Βόλου 1924".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger