Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΜΕΤΑΛΛΕΡΓΑΤΕΣ Κινητοποιήσεις το Σάββατο σε Αθήνα και Βόλο

Με κινητοποιήσεις σε Αθήνα και Βόλο το Σάββατο 6 Απρίλη συνεχίζουν οι μεταλλεργάτες τον αγώνα τους ενάντια στην άγρια αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική, που οδηγεί έναν ολόκληρο κλάδο στη διάλυση και τους εργαζομένους στην ανεργία ή σε μισθούς πείνας.
Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Μεταλλεργατών, διοργανώνει παναττικό συλλαλητήριο των εργαζομένων στο Μέταλλο, στις 10 π.μ., στην Ομόνοια, ενώ θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στο Σύνταγμα. Στην ανακοίνωση η Συντονιστική τονίζει: «Ολοι μια γροθιά για να ανατρέψουμε τα σχέδια των εργοδοτών να μας κάνουν σκλάβους του 21ου αιώνα. Με την οργάνωση της πάλης μας κάτω από τις δικές μας σημαίες, τις σημαίες των κοινών ταξικών μας συμφερόντων, ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ... Κανείς σήμερα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι θα λύσει το δικό του πρόβλημα, ενώ οι υπόλοιποι θα εξαθλιώνονται. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Αντίστοιχα, την ίδια μέρα, στο Βόλο θα γίνει κινητοποίηση στις 11 π.μ., στην πλατεία Πανεπιστημίου. Στην κινητοποίηση καλεί το Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας» που στη σχετική ανακοίνωσή του υπογραμμίζει: «Δίνουμε συνέχεια στη δράση μας μετά την απεργία της 28 Μάρτη. Επιμένουμε στην πάλη για τα δικαιώματά μας. Αφήστε στην άκρη τους εργοδοτικούς - απεργοσπάστες συνδικαλιστές. Είναι η φωνή των βιομηχάνων μέσα στο εργατικό κίνημα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger