Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

13χρονος παρ' ολίγο να χάσει το χερι του, από κροτίδα προσοχή και στην Σκόπελο από αυτό το παιχνίδι από όλους....

Φωτογραφία για 13χρονος παρ' ολίγο να χάσει το χερι του, απο κροτίδα
Τρομάζει το έθιμο των κροτίδων ενόψει του Πάσχα, ενώ ένας 13χρονος είναι ήδη το πρώτο περιστατικό τραυματισμού για φέτος. Χθες λήφθηκε πληροφορία στην αστυνομία, ότι στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, νοσηλευόταν 13χρονος ο οποίος είχε τραυματιστεί από έκρηξη κροτίδας.

Από εξετάσεις που έκαναν μέλη της αστυνομίας διαπίστωσαν ότι ο 13χρονος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και περιεργαζόταν χάρτινη αυτοσχέδια κροτίδα, αυτή εξερράγη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο χέρι.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στη δεξιά παλάμη και κάταγμα πρώτης φάλαγγας αντίχειρα. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κρατήθηκε για νοσηλεία.

Εξάλλου γύρω στα μέσα Μαρτίου συνελήφθησαν δύο πρόσωπα από την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, όταν εντοπίστηκε ο αριθμός των 4200 κροτίδων σε αγροτόσπιτο στην περιοχή του Δάσους Άχνας, ενώ εντατική αναμένεται να είναι φετινή εκστρατεία της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την περσινή χρονιά από τις 17 Μαρτίου μέχρι 23 Απριλίου είχαν κατασχεθεί συνολικά 9,211 κροτίδες, αυτοσχέδιες και εργοστασιακές διαφόρων τύπων, ψηλής και χαμηλής ισχύος και 67 πυροτεχνήματα, καθώς επίσης και 2 εκτοξευτές επίγειων πυροτεχνημάτων, 20 φωτεινά σήματα χειρός, μεγάλος αριθμό ηλεκτρικών σπίρτων, ένα κοντρόλ πάνελ που ελέγχει την εκτόξευση πυροτεχνημάτων και αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger