Κύκλος, Σάββατο βράδυ. Στο μαγαζί που τραγουδάει η Νατάσσα Μποφίλιου, ο κόσμος συνωστίζεται έξω από νωρίς. Χίλια τετρακόσια άτομα χωράει το μαγαζί, όμως μέσα δεν πέφτει καρφίτσα.
  Αγαπημένο πρόσωπο της νέας γενιάς -και η ίδια άλλωστε ανήκει σε αυτήν- τραγουδάει για το κοινό της, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό. “Εν λευκώ”, “Ασπιρίνη”, “Μέρες του Φωτός”… Το κοινό παθιάζεται μαζί της, απελευθερώνεται…

 Τη συνάντησα μία ώρα πριν ξεκινήσει η παράσταση. Μιλήσαμε για όλα. Κυρίως για πολιτική. Ήταν η πρώτη της πολιτική συνέντευξη, μου είπε. Στα 30 της χρόνια, έχει κατασταλαγμένη άποψη για την Αριστερά, γνωρίζει τι θα ήθελε να αλλάξει και γιατί ψηφίζει το Κ.Κ.Ε. Για τις προτάσεις του Σύριζα είναι ειρωνική, «δεν τις καταλαβαίνω», λέει. Ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζει ότι είναι λάθος να μιλάμε για εκείνον «σαν να πρόκειται για ηθοποιό ή τραγουδιστή».  Συμφωνεί με τις καταλήψεις, όχι, όμως, και με τους «αγανακτισμένους» του Συντάγματος.
 Η Νατάσσα Μποφίλιου… πήρε φόρα και δε δίστασε να μιλήσει για όλα στην aixmi.gr. Ακόμη και για την Χρυσή Αυγή, από την οποία έχει δεχθεί απειλές. Και όταν οι συνεργάτες της, μας διέκοψαν ευγενικά, γιατί έπρεπε να ανέβει στη σκηνή, τους είπε: “Αφήστε με, έχω οίστρο τώρα, θέλω να τα πω…”
 Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Νατάσας Μποφίλιου