Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ



Η Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Υπαλλήλων Ο.Α.Ε.Δ. Κεντρικής Ελλάδος και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που θα προκύψουν στις κοινωνικές υπηρεσίες από τις επαπειλούμενες ποινές σε βάρος όλων αδιακρίτως των υπαλλήλων που εγκρίνουν ασφαλιστικές παροχές. Αιτία είναι το τελευταίο σχέδιο νόμου που κατέθεσε ο κ. Βρούτσης στην Βουλή και αφορά την ακραία αυστηροποίηση των πειθαρχικών μέτρων. Μετά την συνάντηση η Βουλευτής δήλωσε σχετικά:

«Για άλλη μία φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με την απόλυτη «παράνοια» από πλευράς Συγκυβέρνησης. Στο στόχαστρο του Υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση μπαίνουν οι υπάλληλοι των ασφαλιστικών φορέων, οι οποίοι κατ’αυτόν «προκαλούν ανεπανόρθωτη ζημιά στο δημόσιο ταμείο» εγκρίνοντας κοινωνικές παροχές στους ασφαλισμένους.
Δυστυχώς όμως, από ό,τι φαίνεται, το εν λόγω Νομοσχέδιο που στηρίζεται στην χωρίς μέτρο και όριο αυστηροποίηση της πειθαρχικής αντιμετώπισης των υπαλλήλων, δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά μία δικαιολογία των συγκυβερνώντων για να κατασκευάσουν δήθεν επίορκους προκειμένου να τους ξεφορτωθούν μέσω της διαθεσιμότητας.
Δε θα μπορούσε να δοθεί άλλη εξήγηση σε όσα τεχνηέντως προσπαθεί να επιβάλει ο κ. Βρούτσης που απειλεί ακόμα και με τρίμηνη φυλάκιση υπαλλήλους των ασφαλιστικών φορέων, οι οποίοι υπέπεσαν σε σφάλμα λόγω αμέλειας! Μήπως η Συγκυβέρνηση έχει μπερδέψει το ανθρώπινο σφάλμα με την ενσυνείδητη διάπραξη παρανομίας;

Μήπως της διαφεύγει ότι ανάμεσά μας κυκλοφορούν ακόμα ανενόχλητοι πολλοί ποινικά υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση της χώρας; Ας σταματήσουν λοιπόν οι εντολοδόχοι της Τρόικα να αναζητούν εξιλαστήρια θύματα, κι ας επιρρίψουν ευθύνες σε όσους πραγματικά ευθύνονται για τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger