Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Καταγγελία: Βασανισμός φοιτητών στα υπόγεια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης

Εποχές δικτατορίας, όταν η ΕΑΤ-ΕΣΑ απήγαγε και βασάνιζε κόσμο, αναβιώνουν και πάλι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με καταγγελία ενός κατοίκου της Ιερισσού, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης απήγαγε το γιο του και τρεις ακόμα φοιτητές, από σπίτι που τους φιλοξενούσε στη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί της Πέμπτης επτά άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εισέβαλαν στο σπίτι, χωρίς ένταλμα και προσήγαγαν τα τέσσερα παιδιά.

Στη συνέχεια τα μετέφεραν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και ενώ τα δύο κορίτσια αφέθηκαν το μεσημέρι ελεύθερα, τα δύο αγόρια μεταφέρθηκαν στο υπόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης για ανάκριση, αν και δεν υπήρχε κατηγορία εις βάρος τους.

Ο πατέρας του ενός αγοριού καταγγέλλει στο alterthess.gr ότι οι αστυνομικοί έκλεισαν το παιδί του σε σκοτεινό δωμάτιο, στο οποίο κάθε μία ώρα περίπου άνδρες της ασφάλειας εισέρχονταν και το χτυπούσαν με τα χέρια και το κλωτσούσαν.

Το παιδί εξαναγκάστηκε ακόμη σε λήψη γενετικού υλικού. Τα δύο αγόρια αφέθηκαν ελεύθερα το βράδυ.

Ο πατέρας του παιδιού τονίζει ότι πλέον οι κάτοικοι της Ιερισσού φοβούνται να περπατήσουν στους δρόμους καθώς παρακολουθούνται και δηλώνει ότι ο τρόπος με τον οποίο γίνονται οι προσαγωγές θυμίζει Χούντα.

Το ηθικό των κατοίκων πάντως δεν πτοείται και η αντίστασή τους στα σχέδια ξεπουλήματος της χώρας στις πολυεθνικές ολοένα και δυναμώνει.

ΠΗΓΗ: Alterthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger