Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Κατάσχεση ιχθύων στην


 Βραδινές ώρες χθες, έπειτα από ελέγχους που διενεργήθηκαν στο χώρο της Ιχθυόσκαλας Πατρών από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, βρέθηκαν εντός ψυκτικών θαλάμων των εγκαταστάσεων, ιχθύες προς εμπορία, συνολικής ποσότητας 105 κιλών υπολειπομένων διαστάσεων, χωρίς τα νόμιμα παραστατικά εμπορίας.
Από τη Λιμενική Αρχή της Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων, ενώ τα ανωτέρω αλιεύματα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν σε ευαγή ιδρύματα.


Επίσης πρωινές ώρες σήμερα, έπειτα από ελέγχους που διενεργήθηκαν στο χώρο της Ιχθυόσκαλας Δημοσίου Καβάλας από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός ψυκτικών θαλάμων των εγκαταστάσεων, δίθυρα μαλάκια του είδους «ΚΥΔΩΝΙΑ» προς εμπορία, σε δέκα εννέα (19) ατομικές συσκευασίες συνολικής ποσότητας 256 κιλών, χωρίς τα νόμιμα παραστατικά εμπορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.