Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Πετρόπουλος: «Τιμή μου που αγωνίζομαι στην ΑΕΚ»

Για την απόφασή του να μεταπηδήσει από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ μίλησε ο Αντώνης Πετρόπουλος στο περιοδικό «Top Scorer», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι είναι τιμή του που φορέσει τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό.

Παράλληλα ο Έλληνας διεθνής επιθετικός χαρακτήρισε όνειρο του είναι να παίξει στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πόσο εύκολη απόφαση ήταν να αφήσεις τον Παναθηναϊκό για την ΑΕΚ;

«Είχα προτάσεις, αλλά ήταν εύκολη απόφαση, αφού η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, παρά το γεγονός ότι περνούσε ίσως τη χειρότερη περίοδο της ιστορίας της σε αγωνιστικό επίπεδο».

Στη φετινή ΑΕΚ είσαι από τους πιο έμπειρους. Παίζεις το ρόλο δασκάλου για τους άπειρους συμπαίκτες σου;

«Υπάρχει καλή συνεργασία με όλα τα παιδιά και όσο μπορώ βοηθάω. Αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ υπάρχει ένας κορμός 5-6 παικτών που έχουν τα προσόντα να φτάσουν μέχρι την Εθνική τα επόμενα χρόνια».

Τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ;

«Ήταν προσωπικό στοίχημα η ΑΕΚ για να τη βοηθήσω σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Είναι τιμή να φοράς τη φανέλα της ΑΕΚ, γιατί είναι ιστορική ομάδα».

Πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα χρήματα στην επιλογή ομάδας για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

«Αυτό που με ενδιέφερε, όταν υπέγραψα στην ΑΕΚ, ήταν να ξανανιώσω ποδοσφαιριστής και άφησα το οικονομικό σε δεύτερο επίπεδο. Είμαι σίγουρος ότι, αν παίζω καλά, τα χρήματα θα έρθουν στο μέλλον».

Ποιο είναι το όνειρό σου για το επόμενο βήμα της καριέρας σου;

«Θέλω πολύ να παίξω στην Εθνική και να μείνω χρόνια στην ΑΕΚ ή να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό».

Θα μπορούσες να παίξεις σε μια ομάδα σε όλη την καριέρα σου, όπως ο Τότι;

«Σίγουρα θα μπορούσα, αρκεί να υπήρχε σεβασμός, να έπαιζα όσο πρέπει και να ήμουν αγαπητός στον κόσμο. Αν υπάρξουν αυτές οι προϋποθέσεις, μπορεί να σταματήσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Ποιος ήταν ο ιδανικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger