Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Γίνονται αυτά τα πράγματα να δίνη χρήματα ο Δήμος σε δημοσιογράφο?αποκλείεται ρε

24.800 ευρώ σε δημοσιογράφο

Ποσό 24.800 ευρώ έλαβε από τον Δήμο Λαρισαίων, δηλαδή από τον δήμαρχο Τζανακούλη, με ανάθεση, μέσω δύο αποδείξεων παροχής υπηρεσιών που φέρουν ημερομηνία 21-3-2013, ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννακόπουλος.
Τι έκανε για να τσεπώσει αυτό το ποσό; Τυπικά επιμελείται τα ...κείμενα και τα έντυπα του γραφείου Τύπου του Δήμου αλλά στην ουσία παρέχει συγκεκαλυμμένες δημοσιογραφικές υπηρεσίες στον Τζανακούλη, ως αόρατος υπάλληλος του γραφείου Τύπου του Δήμου, εκτός οργανογράμματος φυσικά, διότι προφανώς δεν έχει συμβληθεί μέσω των γνωστών διαδικασιών για προσλήψεις. Η μηχανή αυτή δουλεύει χρόνια αλλά ουδείς γνώριζε πότε και πως εργαζόταν ο Γιαννακόπουλος στο Δήμο και πως τον πλήρωνε ο Τζανακούλης.

Είναι παράνομο; Ίσως όχι, αλλά είναι ιδιαίτερα προκλητικό για τους άνεργους συναδέλφους του δημοσιογράφου που ως ...αριστερός κόπτεται για την τύχη τους. Την ώρα που οι κανονικοί υπάλληλοι πηγαίνουν κάθε πρωί στη δουλειά τους στις υπηρεσίες του Δήμου και οι άνεργοι συρρέουν στην ουρά του ΟΑΕΔ, αυτός, με την κάλυψη του δημάρχου και τα στραβά μάτια των υπολοίπων, πηγαίνει για την πρωινή του εκπομπή στο «Θεσσαλία TV» η οποία μάλιστα μεταδίδεται ζωντανά!...
Βεβαίως για τις ευαισθησίες του Τζανακούλη, που έστησε όλο αυτό το σκηνικό, οι πελατειακές συμπεριφορές του είδους δεν τον αγγίζουν καν. Για τον ίδιο, όλα αυτά τα κόλπα με τις αμοιβές από το παράθυρο, δεν είναι ούτε πταίσματα. Τα θεωρεί ...αγαθοεργίες.
Εύγε...
Εφ. Κόσμος (Κ.Τ.)
ΕΥΤΙΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Доброго времени суток!Сделать рекламу своего бизнеса! Тогда читайте новость - объявления г.Сумы - Бесплатная доска объявлений sumy.ua , Бесплатная доска объявлений bazar.sumy.ua - доска bazar.sumy.ua , Бесплатная доска bazar.sumy.ua - Сумы объявления bazar.sumy.ua и Добавить объявление bazar.sumy.ua - доска г.Сумы или объявления bazar.sumy.ua - Добавить объявление Бесплатная доска г.Сумы ... Удачи Всем!

Powered By Blogger