Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Βόλος Κάηκε το κέντρο διασκέδασης «Λόφτ» δύο τραυματίες

Ολοσχερώς καταστράφηκε το κέντρο διασκέδασης «Λόφτ», στην οδό Ιάσονος 36, στο Βόλο. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 4.25 το πρωί, από άγνωστη αιτία. Το κέντρο δεν δούλευε, ωστόσο στο εσωτερικό του βρίσκονταν δύο άτομα, τα οποία υπέστησαν εγκαύματα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου.
 Στο σημείο της πυρκαγιάς μετέβησαν επτά οχήματα της Πυροσβεστικής με 13 πυροσβέστες. Εως και τις 8 το πρωί έσβηναν την φωτιά. Το κατάστημα έχει καταστραφεί ολοσχερώς και τώρα έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής για να διενεργήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.
Στις έρευνες έχει εμπλακεί και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η φωτιά φέρεται να άρχισε από το χώρο του dj και να επεκτάθηκε στο υπόλοιπο κατάστημα. Από την πρώτη εκτίμηση των πυροσβεστών, το ύψος της ζημιάς υπολογίζεται στις 100.000 ευρώ τουλάχιστον. Μικρές ζημιές υπέστη το σύστημα κλιματισμού της Λαίκής Τράπεζας, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το κέντρο. Και τούτο επειδή αέρια πέρασαν μέσα από τον αεραγωγό στο σύστημα κλιματισμού της τράπεζας.

Ο ένας από τους δύο τραυματίες- ιδιοκτήτες του κλάμπ- μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκαν σοβαρά τα εγκαύματα που υπέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger