Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

αποκλεισμός τώρα της Γενικής Ταχυδρομικής σε Περιστέρι και Παγκράτι

Σε αποκλεισμό των υποκαταστημάτων σε Περιστέρι και Παγκράτι της Γενικής Ταχυδρομικής έχουν προχωρήσει από τις 4μμ σήμερα η επιτροπή εργαζομένων στην ΓΤ Αιγάλεω, η επιτροπή αλληλεγγύης και η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλων
Σε αποκλεισμό των υποκαταστημάτων σε Περιστέρι και Παγκράτι της Γενικής Ταχυδρομικής έχουν προχωρήσει από τις 4μμ σήμερα η επιτροπή εργαζομένων στην ΓΤ Αιγάλεω, η επιτροπή αλληλεγγύης και η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλων (που καλύπτει και θεσμικά την κινητοποίηση έχοντας καλέσει και 4ωρη στάση εργασίας μέχρι τις 8μμ). Ο αποκλεισμός στο Παγκράτι εξελίσσεται χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ στο Περιστέρι υπάρχει παρουσία της αστυνομίας και επιθετική στάση της δικηγόρου της εταιρίας η οποία αποπειράθηκε να κατεβάσει το πανό μπροστά από την είσοδο του υποκαταστήματος. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Οι δράσεις γίνονται εν όψει του δικαστηρίου αύριο στις 9πμ στην Ευελπίδων όπου οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους από την αδιάλλακτη εργοδοσία της Γενικής Ταχυδρομικής. Το δικαστήριο βέβαια αποτελεί ενδιάμεσο ορόσημο ενός αγώνα που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβρη (έχοντας εξαντλήσει όλα τα θεσμικά εργαλεία) και θα συνεχιστεί στους δρόμους μέχρι να δικαιωθούν οι εργαζόμενοι. Είμαστε ακόμη στην αρχή!


4ori stasi ergasias-001 4ori stasi ergasias-002

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger