Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ψεύτης και πολιτικός απατεώνας ο Αντ. Σαμαράς

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του σε εκδήλωση στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου του κόμματος. Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013.
«Ψεύτη και πολιτικό απατεώνα» αποκάλεσε τον Πρωθυπουργό ο Πάνος Καμμένος από την Κέρκυρα όπου ταξίδεψε στο πλαίσιου του προσυνεδριακού διαλόγου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Σαμαράς για τον κατώτατο μισθό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε πως «εμπαίζει τον ελληνικό λαό και δεν τήρησε ούτε ένα από τα 18 σημεία των προεκλογικών του δεσμεύσεων».
Ο κ. Καμμένος άσκησε σκληρή κριτική στην τρικομματική κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς τη «συμμορία που λέει ψέματα στον ελληνικό λαό και οδηγεί τη χώρα στην πλήρη παράδοσή της».
«Σε ποια χώρα είναι πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς; Έχει κατέβει να δει τι γίνεται; Έχει συνειδητοποιήσει ότι σε λίγο καιρό η Ελλάδα θα έχει 2,5 εκ. ανέργους;», διερωτήθηκε

Αναφερόμενος, τέλος, στους κυβερνητικούς χειρισμούς που αφορούν τα ζητήματα των απεργιών, είπε, ότι «η κυβέρνηση δημιουργεί κοινωνικό αυτοματισμό βάζοντας τις κοινωνικές ομάδες την μια απέναντι στην άλλη».
Πηγή: ΑΜΠΕ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hi! This post couldn't be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this post to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!

Look into my homepage Somanabolic Muscle Maximizer Review
Also see my web site :: Somanabolic Muscle Maximizer Reviews

Ανώνυμος είπε...

Hello my loved one! I wish to say that this article is
amazing, nice written and include almost all vital infos.
I'd like to see extra posts like this .

Also visit my website :: More Information

Powered By Blogger