Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

«Θαύμα που δεν έχουμε θρηνήσει συναδέλφους» οι περιπολίες σταματούν λόγω έλλειψης καυσίμων.

 Ξέφραγο αμπέλι...και με τη βούλα είναι εδώ και λίγες μέρες η Κρήτη, από τα ανατολικά, καθώς σύμφωνα με διαταγή που υπογράφεται από τον πλοίαρχο Λ.Σ. Αλέξη Καράκουλα, με ημερομηνία 22 Φεβρουαρίου, οι περιπολίες στην ανατολική Κρήτη σταματούν λόγω έλλειψης καυσίμων.


Όχι μόνο περιπολίες δε γίνονται, αλλά οι εργαζόμενοι στο Λ.Σ. αναγκάζονται να δανείζονται ακόμη και ιδιωτικά σκάφη για τις ανάγκες της υπηρεσίας!

Για πρωτοφανείς καταστάσεις έκανε λόγο ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, Μενέλαος Δαφέρμος, με αφορμή την αποκάλυψη ότι η ηγεσία του Λιμενικού έχει διατάξει να περιοριστούν στις απολύτως αναγκαίες οι επιχειρήσεις των σκαφών στα νότια παράλια της Κρήτης, λόγω έλλειψης καυσίμων.

Παρά τη σχετική διάψευση του Υπουργείου, ο κ. Δαφέρμος, επιβεβαίωσε ότι όντως δεν γίνονται περιπολίες και παράλληλα αποκάλυψε ότι οι εργαζόμενοι στο Λιμενικό αναγκάζονται να «δανείζονται» ιδιωτικά σκάφη, όπως ρυμουλκά και φουσκωτά, προκειμένου να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της δουλειάς τους.

«Είναι θαύμα που δεν έχουμε θρηνήσει μέχρι τώρα συναδέλφους» είπε χαρακτηριστικά και μίλησε για έλλειψη σοβαρότητας από την πλευρά των αρμοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger