Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Δυο ειδήσεις από τον Βόλο που σοκάρουν

Δυο όψεις της σημερινής βαρβαρότητας στην Ελλάδα που αλληλοσυμπληρώνονται στο γαϊτανάκι του κοινωνικού και κρατικου τρόμου.
Ελεύθερος μετά την απαγωγή
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι να γίνει η δίκη, αφέθηκε το πρωί του Σαββάτου, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 33χρονος Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος απείλησε, απήγαγε, έγδυσε και εγκατέλειψε 23χρονο για προσωπικές διαφορές, στην περιοχή του Βελεστίνου.
Στον 33χρονο, ο οποίος υπηρετούσε στο ΑΤ Βόλου, επιβλήκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Πηγή: e-volos.gr
Και ακόμη:
Νέα αυτοκτονία στο Βόλο

Ένας 57χρονος στη Μαγνησία, έδωσε τέλος στη ζωή του λόγο κρίσης. Κρεμάστηκε σε δέντρο στη Χλόη.
57χρονος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος πάλευε με την κρίση, ήταν το νέο της θύμα, που τα ξημερώματα του Σαββάτου επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Πιο συγκεκριμένα, ο 57χρονος, που κατοικούσε με την οικογένειά του στη Χλόη Μαγνησίας, έφυγε από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής με το αυτοκίνητό του.
Οι ώρες περνούσαν και ο ίδιος δεν έδινε σημάδι ζωής, με αποτέλεσμα την έντονη ανησυχία της συζύγου του, που ειδοποίησε την Αστυνομία, για να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτησή του. Το αποτέλεσμα; Θλιβερό, όπως και το θέαμα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί στις 5.00 περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου και σε απόσταση 2 περίπου χλμ. από το σπίτι του αυτόχειρα, τον οποίο εντόπισαν κρεμασμένο από δέντρο με αυτοσχέδιο βρόγχο.
Ο 57χρονος άφησε σημείωμα στην οικογένειά του, με το οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.
Πηγή: e-volos.gr
Συνδυαστικά αυτές οι δυο ειδήσεις δείχνουν την κατάσταση της σημερινής Ελλάδας. Από την μια η προκλητική ατιμωρησία σαδιστών που δουλεύουν στην Ελληνική αστυνομία και των οποίων οι ενέργειες θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές ανθρώπων και από την άλλη η καθημερινή απόγνωση που οδηγεί ανθρώπους του μόχθου σε αυτοκτονίες.
Να τα θυμόμαστε αυτά εν όψει και της 20 Φλεβάρη…
http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2013/02/17/twosockingnewsfromvolos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger