Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Οι μπράβοι/σεκιούριτι της “Ελληνικός Χρυσός” καταδεικνύουν αγωνιστές ως ηθικού

Υπάλληλοι της εταιρίας “Ελληνικός Χρυσός” υπέδειξαν ονομαστικά τη σύλληψη ενός και ζητάνε τη δίωξη άλλων δύο αγωνιστών κατοίκων, επειδή τους θεωρούν “ηθικούς αυτουργούς” της επίθεσης στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, διότι, όπως λένε, α) δήλωσαν ότι είναι κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας, β) είναι παρόντες σε κάθε διαδήλωση της εταιρίας, γ) προτρέπουν μέσω ιστοσελίδας σε διαμαρτυρίες κατά της εταιρίας. (πηγή alterthess.gr)
Υπάλληλοι της εταιρίας “Ελληνικός Χρυσός” υπέδειξαν ονομαστικά τη σύλληψη ενός και ζητάνε τη δίωξη άλλων δύο αγωνιστών κατοίκων, επειδή τους θεωρούν “ηθικούς αυτουργούς” της επίθεσης στις εγκαταστάσεις της εταιρίας, διότι, όπως λένε, α) δήλωσαν ότι είναι κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας, β) είναι παρόντες σε κάθε διαδήλωση της εταιρίας, γ) προτρέπουν μέσω ιστοσελίδας σε διαμαρτυρίες κατά της εταιρίας. (πηγή alterthess.gr
 
Τα ανύπαρκτα αυτά στοιχεία δέχτηκαν οι αρχές και προχώρησαν στη σύλληψη του αγωνιστή κατά των μεταλλείων, Λάζαρου Τόσκα, ο οποίος περνάει αυτή τη στιγμή από εισαγγελέα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι προς τα εκεί κατευθύνεται και ο ίδιος ο υπουργός Προ.Πο., Δένδιας, για να υπηρετήσει από κοντά τα συμφέροντα του Μπόμπολα και των καναδών καταστροφέων του δάσους των Σκουριών. 
 
Θυμίζουμε ότι το ξημέρωμα της Κυριακής (17/02), ομάδα ατόμων επιτέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ελληνικός Χρυσός στο δάσος των Σκουριών, πυρπολώντας φορτηγά και μηχανήματα της εταιρίας. 
 
Αποκαλυπτόμαστε και μεις, λοιπόν, με τη σειρά μας και αυτο-οριζόμαστε – πριν το κάνουν οι σύγχρονοι δοσίλογοι – ως ηθικοί αυτουργοί, καθώς είμαστε υπεύθυνοι και για τις τρεις προαναφερθείσες “παρανομίες”. Είμαστε κατά της μεταλλευτικής δραστηριότητας, προσπαθούμε να είμαστε σε κάθε πορεία αναφορικά με το ζήτημα και προτρέπουμε μέσω της ιστοσελίδας μας σε διαμαρτυρίες κατά της εταιρίας. 
 
Ακούστε το καλά ανθρωποφύλακες, κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές! 
 
Υ.Γ Η “Ελληνικός Χρυσός”, ηθικός και πρακτικός αυτουργός της καταστροφής του δάσους των Σκουριών και της γύρω περιοχής, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία “καταδικάζει τη βία απ' όπου κι' αν προέρχεται”. Στις 21 Οκτώβρη 2012 ξέχασε να πράξει το ίδιο, προφανώς γιατί η λυσσασμένη βία των ΜΑΤ ασκήθηκε κατ' εντολή της. Το ίδιο είχαν ξεχάσει να αναφέρουν και τα ΜΜΕ, την ίδια στιγμή που χτες και σήμερα έχουν προχωρήσει σε ένα όργιο ψευδολογίας, αοριστιών και "σερλοκχολμισμού", επιρρίπτοντας εν μία βοή την ευθύνη της επίθεσης στους αγωνιζόμενους κατοίκους.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου