Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Καίμε τα πάντα για να ζεσταθούμε! Μόλυνση του αέρα έ; Οι αριστοκρατικές μυτούλες δεν αντέχουν τη μυρωδιά;

Κι άρχισε η προπαγάνδα των μισθοφορικών ΜΜΕ, που πλουτίζουν οι καναλάρχες-νταβατζήδες δημοσίων έργων προσφέροντας γκεμπελίστικες υπηρεσίες!
Οι ευαίσθητες μυτούλες των γουρουνιών που ψήφισαν τα μνημόνια δεν κατοικούν στη Δυτική Αττική που η χωματερή καίει και βρωμάει αδιάκοπα… δεν κατοικούν στον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα, τα Λιόσια, το Μενίδι… αλλά τώρα τους ενοχλεί η μοναδική διέξοδος του φτωχού, του άνεργου, του απολυμένου…
Τα ευαίσθητα ματάκια των γουρουνιών που ψήφισαν τα μνημόνια δεν βλέπουν γριούλες, γέρους, αξιπρεπείς ανθρώπους και νέους που ψάχνουν στους κάδους για κάποιο υλικό που μπορεί να τους ζεστάνει, πέρα από κάποιο πεταγμένο σάπιο τρόφιμο για να γεμίσουν το στομάχι τους!
Οι ευαίσθητες μυτούλες των γουρουνιών που ψήφισαν τα μνημόνια θα...
«πάρουν μέτρα»… Για να δούμε τι σατανικό σχεδιάζουν και εκεί θα βρουν τον μάστορά τους!
Βέβαια, οι ευαίσθητες μυτούλες των γουρουνιών που ψήφισαν τα μνημόνια διαθέτουν πολλά όπλα εκτός από τα ΜΜΕ και για την ώρα μπορούν να μας εξαπατούν. Διαθέτουν τους δικαστές-υπαλλήλους τους, τους μπάτσους που πουλάνε ηρωίνη και τα γουρούνια που δέρνουν τους πολίτες! Ως πότε;
Η ρύπανση που γίνεται, είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και βαρύνει προσωπικά το κάθε «λαμόγιο» που ψήφισε αυτά τα εξοντωτικά και εντελώς άδικα μέτρα!
* Φωτομοντάζ "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger