Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καταικάζουν τη συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑ

αίσχος.... απίστευτο και όμως αληθινό !!!
ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν τη συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ....
Και καλά από το ΚΚΕ τι να περιμένει κανείς.... Το ΚΚΕ έχει δηλώσει πως στις πολιτικά ορθές κοινωνικές συγκρούσεις και στην πολιτικά ορθή επανάσταση, που θα γίνουν με την καθοδήγηση του, "δεν θα σπάσει ούτε τζάμι".

Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ;;!! Αυτοί δηλώνουν πως συντάσσονται με τα κινήματα, τις διαμαρτυρίες, τους λαϊκούς αγώνες.
Τί γίνεται; Ο βασιλιάς αποκαλύπτεται γυμνός;
Περιμένουμε τη δημόσια διαφοροποίηση των οργανώσεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς που συμμετέχουν στο ΣΥΡΙΖΑ (ΚΟΕ, ΔΕΑ, ομάδα Ρόζα, Κόκκινη Ορχήστρα, ομάδα Κόκκινο, Αντικαπιταλιστική Πολιτική Ομάδα κλπ). Περιμένουμε τη δημόσια διαφοροποίηση των στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκουν σε αυτές τις οργανώσεις.

Ντίνος Παλαιστίδης, συνδικαλιστής από το Σύλλογο Βιβλίου - Χάρτου Αττικής
ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.....

Τι περιμένεις σύντροφε? πως είναι δυνατό να περιμένεις κάτι τέτοιο ειλικρινά και χωρίς δόση ειρωνείας!

Το κκε ότι δεν είναι δικό του το αποτάσσει και το κατακρίνει. Σε κάθε κρίσιμη στιγμή δίνει χέρι βοηθείας στο σύστημα και τρέχει να μαζέψει χαρτιά νομιμότητας! Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχει να δώσει απολύτως τίποτα στο κίνημα. Ούτε το ελάχιστο πλέον...που είναι απλά μια ανακοίνωση στήριξης- αλληλεγγύης που προς τους ανθρώπους που μάζεψαν σήμερα οι μπάτσοι. Όταν το Δεκέμβρη του 2008 είχε αυτή τη στάση, όταν κρατά εμμονικά μια τέτοια νοοτροπία στο κίνημα δε μπορούμε πλέον να περιμένει κανείς κάτι παραπάνω.
Και ο συριζα επίσης...Τι κάνει? απλά μια διακηρικτική αλληλεγγύη σε ότι κινείται...Σε ότι κινείται αρκεί να μην ξεφεύγει και πολύ...Πόσο μάλλον τώρα που πάει με τα μπούνια να βουτήξει μέσα στο καζάνι της εξουσίας, όποτε πρέπει να είναι ένας political correct σχηματισμός. Οι οργανώσεις που είναι εντός του συριζα έχουν απορροφηθεί εδώ και πολύ καιρό. Δε χρειάζεται ούτε εκεί να προσβλέπουμε κάτι. Ποιος η ΚΟΕ? που από εκεί που ήταν αντι-ΕΕ ή δε ξέρω και εγώ τι άλλο...ωωωωωπ..... το γυρνά λίγο προς όφελος της ενότητας.
Είναι πολλά τα λεφτά σύντροφε ντινοοοοοό!

Και το κουβέλη θα υπερασπιστούν και ότι χρειαστεί θα κάνουν για να είναι μέσα στα πλαίσια. Μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού.

Όμως η μέρα εκείνη δε θα αργήσει που λέει και ένα ωραίο τραγούδι.
Αυτά που κάνουν θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ μια μέρα. Η οποία απ' ότι φαίνεται ενδεχομένως και να μην είναι πολύ μακρυά. Θα πληρώσουν οι εξουσιαστές όλα όσα κάνουν στο κόσμο αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger